Institutionsgulve

Institutionsgulv rengøringsvenligt gulv med god gangkomfort. Besøg os i vores showroom og se gulvet i fuld størrelse.

Gulvløsning der skaber den rette atmosfære

Til skoler og institutioner er det vigtigt at have en god gulvløsning, der skaber den rette atmosfære. Derfor har vi hos Neo Coating en gulvløsning, som er designet med en slidstærk gangflade med god gangkomfort. Gulvene er særlig velegnende til gangarealer, kontorarealer, klasselokaler, legerum og andre steder hvor der er megen aktivitet.

Vores institutionsgulve er udført i polyurethan, som garanterer gangkomfort, lydisolering og holdbarhed. Vores gulvløsninger er ideelle til rum og institutioner med meget daglig gangtrafik, da gulvet er slidstærkt og tåler stor belastning. Gulvene er fugefri og tåler de fleste rengøringsprodukter, hvilket betyder at de er nemme at rengøre og vedligeholde.

Når du køber gulve hos os, gør vi os umage for at imødekomme dine ønsker. Du kan vælge mellem forskellige farver, designs og funktionaliteter. Har du ønsker om at få virksomhedens logo eller et mønster i gulvet, er dette også muligt. Har du lyst til at se institutionsgulvet i fuld størrelse og mærke kvaliteten på egne fødder, kan du besøge vores showroom i Valby.

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få fugefrie gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering. Sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen har vi nået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.  

Hermed har vi synliggjort vores forpligtelse til et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os, som kan udsættes for arbejdsmiljøbetonede farer, forbundet med organisationens aktiviteter og services.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Korrekt rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Få et institutionsgulv med en lang række fordele

Der er mange fordele ved at vælge et institutionsgulv hos Neo Coating. Det er stort set vedligeholdelsesfrit, samtidig med at det er nemt at rengøre. På skoler og institutioner med meget gangtrafik, kan den daglige rengøring derfor nemt klares.

Institutionsgulvet udføres i polyurethan. Polyurethanbelægningen, også kaldt PU-belægningen, er en funktionel belægning, som er behagelig at færdes på. Med stødabsorberende egenskaber giver PU-belægningen en behagelig gangkomfort, som skåner ryg og led.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxygulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Skab dit ideelle gulv sammen med os

Når det angår polyurethan, er der mange farver og designmuligheder så du kan skræddersy gulvet og sætte dit personlige præg på det endelige resultat. Vi gør os altid umage for at imødekomme dine ønsker, og vi hjælper dig til den ideelle løsning. Hvis du vælger et designgulv, får du et unikt stykke håndværk, og der findes ikke to ens designgulve. 

Hos Neo Coating garanterer vi en håndværksmæssig korrekt og udført af certificerede gulvlæggere. Det gælder ved alle vores gulvtyper – også vores lagergulve og butiksgulve. Vi har kvalitet og god service i højsædet, og vi bestræber os altid på at imødekomme dine ønsker.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve.

Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Hos Neo Coating er vi med dig under hele købsprocessen – både før, under og efter. Vi er altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise og give dig en seriøs rådgivning. 

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Det kan du gøre på telefon +45 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.