Industrigulve

Stærke og rengøringsvenlige gulve – minimal vedligeholdelse.

Industrigulv til lagerhallen eller værkstedet

Er du på udkig efter et gulv til lagerhallen eller værkstedet? Så er et industrigulv i epoxy eller polyurethan et rigtig godt bud. Med et industrigulv fra Neo Coating får du det ideelle gulv til arbejdsområder, hvor der er meget daglig gangtrafik, tungt materiel og hårdt brug. Vores industrigulve har en bred vifte af stærke egenskaber og kvaliteter, som dækker de fleste behov. De forskellige løsninger byder på forskellige fordele. Epoxygulve er ekstremt slidstærke og hårde og polyurethangulve (PU) er stødabsorberende og lydisolerende. Vores gulvløsninger er fleksible og industrigulvet kan laves både med og uden skridsikring. 

Hvis gulvet skal kunne holde til meget hårdt brug er det oplagte valg epoxy. Et epoxygulv er tre gange så stærkt som et almindeligt betongulv. Epoxy giver en slidstærk og holdbar overflade, som holder til mange år med høj aktivitet, tunge maskiner og megen gangtrafik. Gulvet er desuden nemt at rengøre og vedligeholde og så er det resistent over for en lang række kemikalier.

Du har en unik mulighed for at sætte dit helt eget præg på gulvet. Skulle du have lyst til at lægge tekst, logo eller noget helt tredje ned i gulvet, er vi altid klar til at tage dialogen og vi strækker os langt for at løse opgaven. På den måde kan du designe din gulvløsning, så den passer til præcis dine behov og ønsker. Vi sætter en ære i at levere stærke industrigulve i et væld af farver og i forskellige materialer designs. Du er mere end velkommen i vores 500 kvm. showroom i Valby, hvor du kan opleve kvaliteten på egne fødder. Herfra rådgiver vi dig igennem hele processen og introducerer dig for de mange muligheder, forskellige farver, designs og materialer, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning for dig.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Industrigulve til lagerhaller, værksteder og produktion

Hos Neo Coating ved vi, at industrigulvet både skal være holdbart og sikkert at gå på. Det løser vi ved enten at anvende polyurethan (PU) eller ved at tilføre skridsikring til epoxybelægningen. Epoxy er det foretrukne materiale, når industrigulvet virkelig skal kunne holde til noget. Fordelen ved et industrigulv i polyurethan er at det er stødabsorberende, hvilket giver en rigtig god gangkomfort. PU gulvet kan opgraderes med en lydisolerende akustikmåtte, som dæmper støj med op til hele 15 dB. Akustikmåtten gør PU gulvet blødere og dermed endnu mere komfortabelt at bevæge sig på.

Med vores industrigulve har du muligheden for at vælge mellem alle RAL og NCS-farver. På den måde får du et stærkt gulv med en fremragende gangkomfort, som samtidig ser rigtig godt ud og som passer farvemæssig ind i din virksomhed. Vi er leveringsdygtige i en lang række funktionsgulve, hvis du for eksempel har særlige ønsker til elektrisk ledeevne, skridsikkerhed, kemikalieresistens eller noget helt fjerde.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Funktionalitet og kvalitet i højsædet

Med tunge industrimaskiner, hårdt brug og meget daglig gangtrafik og er det klart, at gulvet skal være hårdført. Derfor består industrigulvet udelukkende af de allerbedste råvarer, som sikrer at gulvet er solidt, slidstærkt og holdbart. Både epoxy og polyurethan påføres i flydende tilstand og hærder fugefrit. Det betyder, at gulvet er let at vedligeholde og enkelt at rengøre. Den daglige rengøring ordnes nemt med en gulvvaskemaskine eller moppe.

Når du handler hos os, er du garanteret gulvløsninger udført i førsteklasses materialer. Hvis du er interesseret i at vide mere om vores andre gulvtyper, kan du tage et kig på vores epoxygulve, polyurethangulve eller lagergulve. Fælles for alle vores gulve er, at de fremstilles med fokus på funktionaliteten, kvaliteten og æstetikken.

Neo Coating står klar til at hjælpe dig

Vi gør rigtig meget ud af at vores rådgivning er kompetent, ordentlig og fagligt korrekt. Vores folk tilpasser gerne løsningerne individuelt og vi er klar til at levere det helt rigtige gulv til din virksomhed. Vi gør en dyd ud af at imødekomme jeres ønsker, så vidt det overhovedet er teknisk muligt og fagligt forsvarligt. Vi har udelukkende certificerede gulvlæggere, og vi yder selvfølgelig altid lovpligtig garanti på vores gulve. 

Hvis du ønsker at mærke kvaliteten af vores gulve og opleve de forskellige gulvtyper, er du mere end velkommen til at besøge vores 500 kvm. showroom i Valby. Her kan du også se de mange muligheder for materialer, farver og designs.

Vi er naturligvis til rådighed under hele processen, og vi står altid klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Hvis du er interesseret i et at vores gulve, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Det kan du gøre på enten telefon +45 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Hos Neo coating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark. 

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: