Industrigulve

Stærke og rengøringsvenlige gulve – minimal vedligeholdelse.
Få et uforpligtende tilbud her

Er du på udkig efter et gulv til lagerhallen eller værkstedet? Så er et industrigulv i epoxy eller polyurethan et rigtig godt bud. Med et industrigulv fra Neo Coating får du det ideelle gulv til arbejdsområder, hvor der er meget daglig gangtrafik, tungt materiel og hårdt brug. Vores industrigulve har en bred vifte af stærke egenskaber og kvaliteter, som dækker de fleste behov. De forskellige løsninger byder på forskellige fordele. Epoxygulve er ekstremt slidstærke og hårde og polyurethangulve (PU) er stødabsorberende og lydisolerende. Vores gulvløsninger er fleksible og industrigulvet kan laves både med og uden skridsikring.

Hvis gulvet skal kunne holde til meget hårdt brug er det oplagte valg epoxy. Et epoxygulv er tre gange så stærkt som et almindeligt betongulv. Epoxy giver en slidstærk og holdbar overflade, som holder til mange år med høj aktivitet, tunge maskiner og megen gangtrafik. Gulvet er desuden nemt at rengøre og vedligeholde og så er det resistent over for en lang række kemikalier.

Du har en unik mulighed for at sætte dit helt eget præg på gulvet. Skulle du have lyst til at lægge tekst, logo eller noget helt tredje ned i gulvet, er vi altid klar til at tage dialogen og vi strækker os langt for at løse opgaven. På den måde kan du designe din gulvløsning, så den passer til præcis dine behov og ønsker. Vi sætter en ære i at levere stærke industrigulve i et væld af farver og i forskellige materialer designs. Du er mere end velkommen i vores 500 kvm. showroom i Valby, hvor du kan opleve kvaliteten på egne fødder. Herfra rådgiver vi dig igennem hele processen og introducerer dig for de mange muligheder, forskellige farver, designs og materialer, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning for dig.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Industrigulve til lagerhaller, værksteder og produktion

Hos Neo Coating ved vi, at industrigulvet både skal være holdbart og sikkert at gå på. Det løser vi ved enten at anvende polyurethan (PU) eller ved at tilføre skridsikring til epoxybelægningen. Epoxy er det foretrukne materiale, når industrigulvet virkelig skal kunne holde til noget. Fordelen ved et industrigulv i polyurethan er at det er stødabsorberende, hvilket giver en rigtig god gangkomfort. PU gulvet kan opgraderes med en lydisolerende akustikmåtte, som dæmper støj med hele 16Db. Akustikmåtten gør PU gulvet blødere og dermed endnu mere komfortabelt at bevæge sig på.

Med vores industrigulve har du muligheden for at vælge mellem alle RAL og NCS-farver. På den måde får du et stærkt gulv med en fremragende gangkomfort, som samtidig ser rigtig godt ud og som passer farvemæssig ind i din virksomhed. Vi er leveringsdygtige i en lang række funktionsgulve, hvis du for eksempel har særlige ønsker til elektrisk ledeevne, skridsikkerhed, kemikalieresistens eller noget helt fjerde.

Funktionalitet og kvalitet i højsædet

Med tunge industrimaskiner, hårdt brug og meget daglig gangtrafik og er det klart, at gulvet skal være hårdført. Derfor består industrigulvet udelukkende af de allerbedste råvarer, som sikrer at gulvet er solidt, slidstærkt og holdbart. Både epoxy og polyurethan påføres i flydende tilstand og hærder fugefrit. Det betyder, at gulvet er let at vedligeholde og enkelt at rengøre. Den daglige rengøring ordnes nemt med en gulvvaskemaskine eller moppe.

Når du handler hos os, er du garanteret gulvløsninger udført i førsteklasses materialer. Hvis du er interesseret i at vide mere om vores andre gulvtyper, kan du tage et kig på vores epoxygulve, polyurethangulve eller lagergulve. Fælles for alle vores gulve er, at de fremstilles med fokus på funktionaliteten, kvaliteten og æstetikken.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Neo Coating står klar til at hjælpe dig

Vi gør rigtig meget ud af at vores rådgivning er kompetent, ordentlig og fagligt korrekt. Vores folk tilpasser gerne løsningerne individuelt og vi er klar til at levere det helt rigtige gulv til din virksomhed. Vi gør en dyd ud af at imødekomme jeres ønsker, så vidt det overhovedet er teknisk muligt og fagligt forsvarligt. Vi har udelukkende certificerede gulvlæggere, og vi yder selvfølgelig altid lovpligtig garanti på vores gulve.

Hvis du ønsker at mærke kvaliteten af vores gulve og opleve de forskellige gulvtyper, er du mere end velkommen til at besøge vores 500 kvm. showroom i Valby. Her kan du også se de mange muligheder for materialer, farver og designs.

Vi er naturligvis til rådighed under hele processen, og vi står altid klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Hvis du er interesseret i et at vores gulve, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Det kan du gøre på enten telefon +45 70 85 82 33 eller mail info@neocoating.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S