Epoxygulve

Epoxygulve til industri og private. Gulvene er fugefri og rengøringsvenlige. Epoxygulvet er slidstærkt og holdbarheden er helt i top. 

Vi er specialister i fugefrie gulvløsninger

Når det kommer til  gulvløsninger, som er både holdbare og slidstærke, er et epoxygulv et rigtig godt bud. Du får et alsidigt, flot og funktionelt gulv, som både kan benyttes i industrien og i private hjem. Det gælder eksempelvis lagerhallen, autoværkstedet og fabrikken samt i køkkenet, kælderen og garagen. Uanset hvor gulvet anvendes, er du garanteret en fremragende holdbarhed, som tilfører et flot look til rummet.

Epoxygulve er tre gange så stærkt som et betongulv, hvilket gør det til den stærkeste gulvløsning overhovedet. Derfor er det et oplagt valg til industrier og erhverv med meget daglig trafik og tunge maskiner.

I private hjem hvor komfort og æstetik er i højsædet, anbefaler vi typisk et New Yorker gulv, som udføres i et blødere materiale. New Yorker gulvet giver et råt betonlook og passer perfekt i den stilsikre bolig, hvor der er tænkt over indretningen. Vi er også leveringsdygtige i designgulve og kontorgulve, som fås i en bred vifte af unikke farvekombinationer og flotte designs.

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få fugefrie gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering. Sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen har vi nået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.  

Hermed har vi synliggjort vores forpligtelse til et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os, som kan udsættes for arbejdsmiljøbetonede farer, forbundet med organisationens aktiviteter og services.

01.

Vi har værktøjerne

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer.

02.

Certificering

Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

03.

Konkurrencedygtig

Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige.

04.

Garanti

Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti.

05.

20 års erfaring

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring.

06.

God service

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer.

Skræddersy din næste gulvløsning

Når du handler hos os, gør vi naturligvis alt for at imødekomme dine ønsker. Vi leveringsdygtige, hvis du har særlige krav til lyddæmpning, skridsikkerhed, elektrisk ledeevne, kemikalieresistens eller andet. Vi tilbyder skræddersyede gulvløsninger i et væld af flotte farver, som lever op til alle de funktionelle krav, din virksomhed måtte have.

Når du handler epoxygulve hos os, har du et væld af farver at vælge mellem. Vi hjælper dig med, at finde lige netop den farve, som passer til dit projekt og din virksomhed. Gulvene er farve- og lysægte, hvilket betyder, at farven ikke falmer med tiden. Vi tilbyder epoxygulve i alle tilgængelige RAL og NCS-farver.

Er du på udkig efter andre gulvløsninger? Så har vi hos Neo Coating et stort udvalg og du kan skræddersy dit eget gulv. Det gælder både polyurethangulve, stengulve og garagegulve.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxygulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Neo Coating - Det sikre valg på Sjælland

Neo Coating er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve og vi vil være det foretrukne epoxygulvfirma på Sjælland. Vi sætter en ære i at levere mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. 

Neo Coating er en del af EPI Danmark, og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Epoxygulve med lang holdbarhed i slidstræke materialer

Epoxygulve er lavet lagvis. Det betyder, at der først påføres en primer, som sikrer en monolitisk vedhæftning til underlaget. Herefter bliver dæklaget påført. Dæklaget sikrer at det færdige resultat lever op til de ønskede funktioner og egenskaber. Afslutningsvis påføres en topcoat, som gør overfladen både flot og slidstærk. Tykkelsen varierer alt efter ønskede egenskaber, men den vil oftest ende et sted mellem 1,5 og 4 mm. 

Epoxygulvet påføres i flydende tilstand og hærder fugefrit, hvilket gør det nemt at rengøre. Det er desuden oplagt til områder med komplekse geometriske former, da det tilpasser sig rummet. Med epoxy er du garanteret et gulv, som passer perfekt til dit lokale, og som samtidig giver en unik holdbarhed.

Hos Neo Coating leverer vi mere end bare gulve. Vi gør rigtig meget ud af at skabe tryghed og give kompetent rådgivning. Med mere end 20 års erfaring i branchen er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Det gælder under hele købsprocessen – både før og efter.

Har du spørgsmål til epoxygulve eller vores andre gulvløsninger? Så kan du kontakte os på telefon +45 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk. Hvis du er interesseret i en gulvløsning, kan du også ringe og få et uforpligtende tilbud på pris pr. m2 på epoxygulve. Du er desuden altid velkommen til at besøge vores showroom for at mærke kvaliteten og de forskellige gulvtyper på egen fod.