Epoxygulve

Epoxy er en fælles betegnelse for gulvbelægninger i kunststofmaterialer. Gulvene er uden fuger, har en ensartet overflade, samt en høj slidstyrke og holdbarhed.

Epoxygulve er den perfekte gulvløsning til din virksomhed

Gulvsystemernes store alsidighed skyldes opbygningen, som er lavet lagvis. Først påføres en primer, som sikrer monolitisk vedhæftning til underlaget, herefter bliver dæklaget, som sikrer det ønskede egenskaber for gulvet påført. Til sidst ligges en topcoat, som skaber et flot resultat og en stærk overflade. Tykkelsen på de forskellige lag afgør den endelige tykkelse på gulvet, som vil ende et sted mellem 1,5 og 12 mm.

Systemerne påføres i flydende tilstand og hærder fugefrit, som også betyder at gulvene er nemme at rengøre, samt gode til områder med komplekse geometriske former.

Som specialister i fugefrie gulve med over 20 års erfaring kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, som lever op til alle funktionelle krav hvad end din virksomheds ønsker er. Har din virksomhed særlige krav til lyddæmpning, skridsikkerhed, elektrisk ledeevne eller andet kan dette løses uden problemer.

Garantier og vedligeholdelse

Neo Coating giver dig garanti på dit nye gulv, og med vores mangeårige erfaring i branchen, kan vi rådgive dig på den helt rigtige måde med hensyn til plejen og vedligeholdelsen af dit nye gulv.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, Byg Garanti og Gulvbranchen, og overholder deres standarder

Epoxygulve I skarpeste kvalitet

Søger du et gulv, der formår at kombinere design og kvalitet, er et epoxygulv en ideel løsning. Epoxygulve bliver modsat andre typer gulve lavet på et fundament af kunstharpiks. Epoxy er ufarligt i hærdet tilstand, da det ikke indeholder nogen opløsningsmidler samt er emissionsfri, og dermed ikke farligt at indånde.

Kvaliteten af et epoxygulv er i top, og et velholdt gulv kan holde op til 15 år, før det skal have en ny topcoat.

Det anbefales, at man vasker gulvet inden det tages i brug, og efterfølgende behandler det med et plejemiddel, så gulvet beskyttes bedst muligt.

Fordele ved epoxygulve

Epoxygulve fås i mange forskellige designs med logoer og markeringsstriber, skridsikkerhed og et valg mellem alle RAL og NCS farver, colorkvarts sand eller en af vores mange andre muligheder. De mange fordele ved et epoxygulv gør det til det mest optimale valg hos bl.a.:

Fabrikshaller – Butikker – Lagerbygninger – Fødevareindustrien – Værksteder – Museer – Skoler – Idrætshaller – Kontorer – Garager – Indkøbscentre – Parkeringskældre – Læsseramper

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver til og for

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materiale og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti – naturligvis

  Vi yder altid lovpligtig garanti på vores gulve. Selvfølgelig.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtig medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, det kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud på rådgivning

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 50m2.

© Copyright - Neo Coating A/S