Epoxygulve

Epoxygulve til industri og private. Gulvene er fugefri og rengøringsvenlige. Epoxygulvet er slidstærkt og holdbarheden er helt i top.

Når det kommer til gulvløsninger, som er både holdbare og slidstærke, er et epoxygulv et rigtig godt bud. Du får et alsidigt, flot og funktionelt gulv, som både kan benyttes i industrien og i private hjem. Det gælder eksempelvis lagerhallen, autoværkstedet og fabrikken samt i køkkenet, kælderen og garagen. Uanset hvor gulvet anvendes, er du garanteret en fremragende holdbarhed, som tilfører et flot look til rummet.

Epoxygulve er tre gange så stærkt som et betongulv, hvilket gør det til den stærkeste gulvløsning overhovedet. Derfor er det et oplagt valg til industrier og erhverv med meget daglig trafik og tunge maskiner.

I private hjem hvor komfort og æstetik er i højsædet, anbefaler vi typisk et New Yorker gulv, som udføres i et blødere materiale. New Yorker gulvet giver et råt betonlook og passer perfekt i den stilsikre bolig, hvor der er tænkt over indretningen. Vi er også leveringsdygtige i designgulve og kontorgulve, som fås i en bred vifte af unikke farvekombinationer og flotte designs.

Når du handler hos os, gør vi naturligvis alt for at imødekomme dine ønsker. Vi leveringsdygtige, hvis du har særlige krav til lyddæmpning, skridsikkerhed, elektrisk ledeevne, kemikalieresistens eller andet. Vi tilbyder skræddersyede gulvløsninger i et væld af flotte farver, som lever op til alle de funktionelle krav, din virksomhed måtte have.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Epoxygulve med lang holdbarhed i slidstærke materialer

Epoxygulve er lavet lagvis. Det betyder, at der først påføres en primer, som sikrer en monolitisk vedhæftning til underlaget. Herefter bliver dæklaget påført. Dæklaget sikrer at det færdige resultat lever op til de ønskede funktioner og egenskaber. Afslutningsvis påføres en topcoat, som gør overfladen både flot og slidstærk. Tykkelsen varierer alt efter ønskede egenskaber, men den vil oftest ende et sted mellem 1,5 og 4 mm.

Epoxygulvet påføres i flydende tilstand og hærder fugefrit, hvilket gør det nemt at rengøre. Det er desuden oplagt til områder med komplekse geometriske former, da det tilpasser sig rummet. Med epoxy er du garanteret et gulv, som passer perfekt til dit lokale, og som samtidig giver en unik holdbarhed.

Skræddersy din næste gulvløsning

Når du handler epoxygulve hos os, har du et væld af farver at vælge mellem. Vi hjælper dig med, at finde lige netop den farve, som passer til dit projekt og din virksomhed. Gulvene er farve- og lysægte, hvilket betyder, at farven ikke falmer med tiden. Vi tilbyder epoxygulve i alle tilgængelige RAL og NCS-farver.

Er du på udkig efter andre gulvløsninger? Så har vi hos Neo Coating et stort udvalg og du kan skræddersy dit eget gulv. Det gælder både polyurethangulve, stengulve og garagegulve.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Neo Coating er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve og vi vil være det foretrukne epoxygulvfirma på Sjælland. Vi sætter en ære i at levere mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv.

Neo Coating er en del af EPI Danmark, og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Neo Coating – kvalitet og god service i højsædet

Hos Neo Coating leverer vi mere end bare gulve. Vi gør rigtig meget ud af at skabe tryghed og give kompetent rådgivning. Med mere end 20 års erfaring i branchen er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Det gælder under hele købsprocessen – både før og efter.

Har du spørgsmål til epoxygulve eller vores andre gulvløsninger? Så kan du kontakte os på telefon (+45) 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk. Hvis du er interesseret i en gulvløsning, kan du også ringe og få et uforpligtende tilbud på pris pr. m2 på epoxygulve. Du er desuden altid velkommen til at besøge vores showroom for at mærke kvaliteten og de forskellige gulvtyper på egen fod.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S