Det professionelle køkkengulv

Få et epoxygulv til restauranten eller industrikøkkenet, der er rengøringsvenligt, slidstærkt, holdbart og som tåler hårdt brug.

Styrk din restaurant eller fødevareproduktion med det rette køkkengulv

Når det kommer til dit køkken, er der strenge krav til gulvet. Køkkengulvet skal være hårdført og slidstærkt, men samtidig også rengøringsvenligt og modstandsdygtigt over for stærke rengøringsmidler.

Specialister i epoxybelægninger til professionelle køkkener

Hos Neo Coating er vi specialister i epoxybelægninger til professionelle køkkener både til restauranter og til industrien. Vores gulvløsninger lever op til alle de krav og forventninger, der stilles til et gulv i levnedsmiddelindustrien og i fødevareproduktion – uanset om det er produktionskøkkenet, kantinekøkkenet, industrikøkkenet, storkøkkenet eller restaurantkøkkenet.

Funktionsgulv til det professionelle køkken

Med et epoxygulv får du et funktionsgulv, der passer perfekt til det professionelle køkken. Det er fugefrit og modstandsdygtigt over for diverse kraftig rengøringsmidler. Der er mulighed for at montere køkkengulvet med hulkehler, hvilket gør det endnu mere hygiejnisk og ekstra nemt at rengøre. Epoxy er desuden slidstærkt og tåler meget intensiv drift, hvilket gør det ideelt til tunge maskiner og professionelt køkkengrej.

Skridsikre og lette at rengøre

Vores epoxybelægninger er ikke kun slidstærke og resistente over for de alm. kemikalier, men også skridsikre og lette at rengøre. Vi tilbyder også gulvløsninger med skridsikre og skridhæmmende egenskaber, som er velegnede til områder med fugt og risiko for faldulykker.

Farverige gulvløsninger

Vores Colour Kvarts Epoxygulv er et 3-lags gulv, designet specielt til levnedsmiddelindustrien. Det er rengøringsvenligt, hygiejnisk og fås i forskellige farvekombinationer og med forskellige grader af skridsikkerhed. Vi tilbyder også ensfarvede epoxygulve i alle RAL farver, NCS farver og EPI Solid farver, så du kan vælge et gulv, der passer perfekt til din virksomhed.

Få hjælp fra vores erfarne fagfolk

Vores erfarne fagfolk vil gerne hjælpe dig med at vælge det rigtige gulv til dine behov. Kontakt os i dag for mere information om vores gulvløsninger til levnedsmiddelindustrien og lad os hjælpe dig med at skabe en ren, sikker og funktionel produktionsfacilitet.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Fordelene ved et epoxygulv i restaurantkøkkenet

 • Rengøringsvenligt
 • Slidstærkt
 • Holdbart
 • Skridsikkert

Fordelene ved at vælge et epoxygulv i produktionskøkkenet er mange. Epoxy er tre gange så stærkt som beton, hvilket gør det til den stærkeste gulvløsning. Det giver en stærk, solid og hygiejnisk gulvløsning, som er let at rengøre – hvilket er alfa og omega i forhold til det det professionelle køkken og et krav i både restaurationer og i levnedsmiddelindustrien

Skræddersy funktionsgulvet til jeres køkken

Hos Neo Coating har du en hovedrolle, når den helt rette gulvløsning skal findes. Vi gør os umage for at tænke kreativt og imødekomme dine ønsker. Vores gulvløsninger kan vælges i alle tilgængelige RAL- og NCS-farver og nistrede colour kvarts farver, som gør, at gulvet kan tilpasses, så det matcher dine behov.

Skulle du have særlige krav til skridsikkerhed, elektrisk ledeevne eller lyddæmpning, kan gulvet også skræddersys disse egenskaber. Derfor er epoxygulvet samlet set den oplagte gulvløsning i køkkenet, hvor der er krav til hygiejne, slidstyrke og faldsikring. Når du vælger et epoxygulv, kan du være sikker på, at gulvet lever op til alle krav både i forhold til udseende, funktion og kvalitet.

Neo Coating – Specialister i epoxybelægninger

Hos Neo Coating er vi leveringsdygtige i en bred vifte af gulvløsninger i både PU og epoxy. Vi har specialiseret os indenfor polyurethangulve og epoxygulve og herunder blandt andet industrigulve. Vi bruger udelukkende førsteklassesmaterialer og certificerede medarbejdere. Det betyder også, at vi garanterer en håndværksmæssig korrekt udførsel – hver gang.

Vi er et professionelt og ambitiøst epoxygulvfirma lokaliseret på Sjælland, og vi vægter tilfredse kunder højt. Ligesom vi er eksperter i epoxygulve, er vi også eksperter i god service og en optimal kundeoplevelse, hvor vi – sammen med dig – finder den optimale gulvløsning, der matcher dine forventninger, behov og ønsker.

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for kyndig og seriøs rådgivning? Så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at rådgive dig og give et uforpligtende tilbud, så du kan komme videre i processen til en god gulvløsning.

Besøg vores 500 m2 showroom i Valby

Har du lyst til at mærke vores gulvløsninger på egne fødder? Så kan du besøge os i vores 500 m2 showroom i Valby, hvor du kan opleve vores flotte gulve i fuld størrelse. Her kan du de mange muligheder for designs og funktioner, ligesom du er velkommen til at smide skoene, tage en tur på gulvene og mærke dem på egne fødder, før du tager den endelige beslutning.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S