Det professionelle køkkengulv

Få et epoxygulv til restauranten eller industrikøkkenet, der er rengøringsvenligt, slidstærkt, holdbart og som tåler hårdt brug.

Når det angår din restaurant eller din fødevareproduktion, stilles der som bekendt strenge krav til gulvet. Køkkengulvet skal være hårdført og slidstærkt, men samtidig skal det også være rengøringsvenligt og resistent overfor stærke rengøringsmidler.

Hos Neo Coating er vi specialister i epoxybelægninger til professionelle køkkener både til restauranter og til industrien. Vores gulvløsninger lever op til alle de krav og forventninger, der stilles til et gulv i levnedsmiddelindustrien og i fødevareproduktion – hvad end det er produktionskøkkenet, industrikøkkenet, storkøkkenet eller restaurantkøkkenet.

Med et epoxygulv får du et funktionsgulv der passer perfekt til det professionelle køkken. Du får et køkkengulv der er fugefriet og resistent overfor diverse kemikalier. Der er mulighed for at montere køkkengulvet med hulkehler, hvilket gør det endnu mere hygiejnisk og ekstra nemt at rengøre. Epoxy er desuden slidstærkt og tåler meget intensiv drift, hvilket gør det ideelt til tunge maskiner og professionelt køkkengrej.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Fordelene ved et epoxygulv i restaurantkøkkenet

 • Rengøringsvenligt
 • Slidstærkt
 • Holdbart
 • Skridsikkert

Fordelene ved at vælge et epoxygulv i produktionskøkkenet er mange. Epoxy er tre gange så stærkt som beton, hvilket gør det til den stærkeste gulvløsning. Det giver en stærk, solid og hygiejnisk gulvløsning, som er let at rengøre – hvilket er alfa og omega i forhold til det det professionelle køkken og et krav i både restaurationer og i levnedsmiddelindustrien

Skræddersy funktionsgulvet til jeres køkken

Hos Neo Coating har du en hovedrolle, når den helt rette gulvløsning skal findes. Vi gør os umage for at tænke kreativt og imødekomme dine ønsker. Vores gulvløsninger kan vælges i alle tilgængelige RAL- og NCS-farver og nistrede colour kvarts farver, som gør, at gulvet kan tilpasses, så det matcher dine behov.

Skulle du have særlige krav til skridsikkerhed, elektrisk ledeevne eller lyddæmpning, kan gulvet også skræddersys disse egenskaber. Derfor er epoxygulvet samlet set den oplagte gulvløsning i køkkenet, hvor der er krav til hygiejne, slidstyrke og faldsikring. Når du vælger et epoxygulv, kan du være sikker på, at gulvet lever op til alle krav både i forhold til udseende, funktion og kvalitet.

Neo Coating – Specialister i epoxybelægninger

Hos Neo Coating er vi leveringsdygtige i en bred vifte af gulvløsninger i både PU og epoxy. Vi har specialiseret os indenfor polyurethangulve og epoxygulve og herunder blandt andet industrigulve. Vi bruger udelukkende førsteklassesmaterialer og certificerede medarbejdere. Det betyder også, at vi garanterer en håndværksmæssig korrekt udførsel – hver gang.

Vi er et professionelt og ambitiøst epoxygulvfirma lokaliseret på Sjælland, og vi vægter tilfredse kunder højt. Ligesom vi er eksperter i epoxygulve, er vi også eksperter i god service og en optimal kundeoplevelse, hvor vi – sammen med dig – finder den optimale gulvløsning, der matcher dine forventninger, behov og ønsker.

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for kyndig og seriøs rådgivning? Så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at rådgive dig og give et uforpligtende tilbud, så du kan komme videre i processen til en god gulvløsning.

Besøg vores 500 m2 showroom i Valby

Har du lyst til at mærke vores gulvløsninger på egne fødder? Så kan du besøge os i vores 500 m2 showroom i Valby, hvor du kan opleve vores flotte gulve i fuld størrelse. Her kan du de mange muligheder for designs og funktioner, ligesom du er velkommen til at smide skoene, tage en tur på gulvene og mærke dem på egne fødder, før du tager den endelige beslutning.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S