Køkkengulv

Få et epoxygulv til restauranten eller industrikøkkenet, der er rengøringsvenligt, slidstærkt, holdbart og som tåler hårdt brug.

Det professionelle køkkengulv

Når det kommer til dit køkken, er der strenge krav til gulvet. Køkkengulvet skal være hårdført og slidstærkt, men samtidig også rengøringsvenligt og modstandsdygtigt over for stærke rengøringsmidler.

Få hjælp fra vores erfarne fagfolk
Vores erfarne fagfolk vil gerne hjælpe dig med at vælge det rigtige gulv til dine behov. Kontakt os i dag for mere information om vores gulvløsninger til levnedsmiddelindustrien og lad os hjælpe dig med at skabe en ren, sikker og funktionel produktionsfacilitet.

Hos Neo Coating er vi specialister i epoxybelægninger til professionelle køkkener både til restauranter og til industrien. Vores gulvløsninger lever op til alle de krav og forventninger, der stilles til et gulv i levnedsmiddelindustrien og i fødevareproduktion – uanset om det er produktionskøkkenet, kantinekøkkenet, industrikøkkenet, storkøkkenet eller restaurantkøkkenet. 

Med et epoxygulv får du et funktionsgulv, der passer perfekt til det professionelle køkken. Det er fugefrit og modstandsdygtigt over for diverse kraftig rengøringsmidler. Der er mulighed for at montere køkkengulvet med hulkehler, hvilket gør det endnu mere hygiejnisk og ekstra nemt at rengøre. Epoxy er desuden slidstærkt og tåler meget intensiv drift, hvilket gør det ideelt til tunge maskiner og professionelt køkkengrej. 

Vores epoxybelægninger er ikke kun slidstærke og resistente over for de alm. kemikalier, men også skridsikre og lette at rengøre. Vi tilbyder også gulvløsninger med skridsikre og skridhæmmende egenskaber, som er velegnede til områder med fugt og risiko for faldulykker. 

Vores Colour Kvarts Epoxygulv er et 3-lags gulv, designet specielt til levnedsmiddelindustrien. Det er rengøringsvenligt, hygiejnisk og fås i forskellige farvekombinationer og med forskellige grader af skridsikkerhed. Vi tilbyder også ensfarvede epoxygulve i alle RAL farver, NCS farver og EPI Solid farver, så du kan vælge et gulv, der passer perfekt til din virksomhed. 

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Fordelene ved et epoxygulv i restaurantkøkkenet

  • Rengøringsvenligt
  • Slidstærkt
  • Holdbart
  • Skridsikkert

Fordelene ved at vælge et epoxygulv i produktionskøkkenet er mange. Epoxy er tre gange så stærkt som beton, hvilket gør det til den stærkeste gulvløsning. Det giver en stærk, solid og hygiejnisk gulvløsning, som er let at rengøre – hvilket er alfa og omega i forhold til det det professionelle køkken og et krav i både restaurationer og i levnedsmiddelindustrien

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Skræddersy funktionsgulvet til jeres køkken

Hos Neo Coating har du en hovedrolle, når den helt rette gulvløsning skal findes. Vi gør os umage for at tænke kreativt og imødekomme dine ønsker. Vores gulvløsninger kan vælges i alle tilgængelige RAL- og NCS-farver og nistrede colour kvarts farver, som gør, at gulvet kan tilpasses, så det matcher dine behov.

Skulle du have særlige krav til skridsikkerhed, elektrisk ledeevne eller lyddæmpning, kan gulvet også skræddersys disse egenskaber. Derfor er epoxygulvet samlet set den oplagte gulvløsning i køkkenet, hvor der er krav til hygiejne, slidstyrke og faldsikring. Når du vælger et epoxy gulv, kan du være sikker på, at gulvet lever op til alle krav både i forhold til udseende, funktion og kvalitet.

Neo Coating – Specialister i epoxybelægninger

Hos Neo Coating er vi leveringsdygtige i en bred vifte af gulvløsninger i både PU og epoxy. Vi har specialiseret os indenfor polyurethangulve og epoxygulve og herunder blandt andet industrigulve. Vi bruger udelukkende førsteklassesmaterialer og certificerede medarbejdere. Det betyder også, at vi garanterer en håndværksmæssig korrekt udførsel – hver gang.

Vi er et professionelt og ambitiøst epoxygulvfirma lokaliseret på Sjælland, og vi vægter tilfredse kunder højt. Ligesom vi er eksperter i epoxygulve, er vi også eksperter i god service og en optimal kundeoplevelse, hvor vi – sammen med dig – finder den optimale gulvløsning, der matcher dine forventninger, behov og ønsker.

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for kyndig og seriøs rådgivning? Så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at rådgive dig og give et uforpligtende tilbud, så du kan komme videre i processen til en god gulvløsning.

Har du lyst til at mærke vores gulvløsninger på egne fødder? Så kan du besøge os i vores 500 m2 showroom i Valby, hvor du kan opleve vores flotte gulve i fuld størrelse. Her kan du de mange muligheder for designs og funktioner, ligesom du er velkommen til at smide skoene, tage en tur på gulvene og mærke dem på egne fødder, før du tager den endelige beslutning. 

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: