New Yorker gulve

New Yorker gulv i enten epoxy eller polyurethan med råt betonlook, godt håndværk og høj kvalitet.

Vil pryde ethvert rum med sin flotte struktur

Hvis du er vild med et råt betonlook, kan New Yorker gulvet være den rette gulvløsning for dig. Udover at pryde ethvert rum med sit industrielle, rå udtryk får du også en lang række komfortfunktioner. Gulvet har nemlig en blød overflade, som gør det behageligt at færdes på – uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i butikken. Det er et designgulv, som vil pryde ethvert rum med sin flotte struktur. 

Vores New Yorker gulv udlægges med enten polyurethan eller epoxy, alt efter hvor meget belastning det skal holde til. Polyurethan giver en blød, stødabsorberende overflade, hvor epoxy er mere holdbar til tunge maskiner og meget daglig gangtrafik. Begge gulvløsninger giver det eftertragtede betonlook, hærder fugefrit og er nemme at rengøre.

Hos Neo Coating er vi leveringsdygtige i en lang række tilgængelige farver. Vi gør os umage, når du handler hos os, og vi gør vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Har du specifikke ønsker til gulvets farve, eller vil du have virksomhedens logo lagt ned i gulvet? Hos os får du lov til at skræddersy din gulvløsning, så den matcher dine behov og ønsker. Har du lyst til at se og mærke gulvet på egne fødder, har vi et stort showroom i Valby, hvor du har mulighed for at opleve gulvene i fuld størrelse. 

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Få det eftertragtede betonlook med New Yorker gulvet

New Yorker gulvet er det oplagte valg til den moderne, nutidige indretning. Det giver et råt betonlook, som tilfører et elegant udtryk med unikke mønstre til rummet. Foruden sine æstetiske fordele er gulvet også praktisk og funktionelt.

Gulvet lægges i en flydende masse af enten epoxy eller polyurethan, og det hærder fugefrit. Det gør det nemt at rengøre, lige så vel som det er resistent overfor diverse kemikalier. Det gør det ideelt at bruge overalt – i stuen og soveværelset så vel som køkkenet og bryggerset.

Den mest typiske belægning af New Yorker gulvet er polyurethan. Det sikrer en behagelig gangkomfort med sine stødabsorberende egenskaber. Ligeledes er det lydisolerende, hvor hvert skridt bliver dæmpet. Det gør det desuden til en smart gulvløsning på kontoret eller i butikken, hvor der er meget daglig gangtrafik.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Skræddersy dit New Yorker gulv

Når du handler gulve hos os, er du garanteret at have en finger med i spillet. Ønsker du en mat eller klar overflade? Eller har du udset dig en speciel farve, som dit New Yorker gulv skal have? Hos Neo Coating er vi leveringsdygtige i alle RAL- og NCS-farver, så du kan finde den helt rigtige farve, der passer til din personlige stil. 

Foruden New Yorker gulvet laver vi også en lang række andre gulvløsninger, som du kan sætte dit helt eget præg på. Tag blandt andet et kig på vores butiksgulve og kontorgulve. Alle vores gulve er unikke, og der findes ikke to ens gulve.

Neo Coating – gulvløsninger af godt håndværk

Hos Neo Coating har vi kvalitet i højsædet. Vi garanterer en sikker og håndværksmæssigt korrekt udførelse, når vi lægger gulve, og vi gør os altid umage for at imødekomme dine specifikke ønsker.

Vi tilbyder seriøs og kyndig rådgivning, så du kan finde den rigtige gulvtype. Har du lyst til en snak om, hvilken gulvtype der passer til dig, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også besøge os i vores store showroom i Valby, hvor du kan se alle vores gulvtyper og mærke dem på egne fødder.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Det kan du gøre på telefon +45 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: