Stengulve

Stengulve sikrer god gangkomfort, lydisolation og holdbarhed.

Smukt og robust gulv i slidstærke materialer

Et stengulv, også kaldt et stentæppe, er den ideelle løsning til dig, der søger et smukt og robust gulv i slidstærke materialer. Stengulve er oplagte til den travle hverdag med meget gangtrafik og lettere køretrafik uden tunge belastninger.

Selvom ordet ”stengulv” måske kan lyde som et meget hårdt gulv, er det faktisk lige modsat. Du får nemlig en fremragende gangkomfort, fordi gulvet er fleksibelt og stødabsorberende. Det skyldes, at stengulve er baseret på en gennemsigtig epoxybelægning, som også garanterer den optimale holdbarhed og fleksibilitet. Kort sagt får du altså et epoxygulv med sten, som tilfører et flot og stilrent look til ethvert lokale og samtidigt en super behagelig arbejds- og gangkomfort.

Når du handler stengulv hos os, har du selv en finger med i spillet. Vi har sørget for at du kan sætte dit helt eget præg på gulvet og skræddersy det, så det passer lige præcis til dine behov og ønsker.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Fordelene ved et stengulv

Når vi snakker stengulve, er der en lang række fordele, som skal nævnes. Gulvene ernnemlig baseret på en epoxybelægning, som er særligt kendt for at være slidstærkt og give en behagelig gangkomfort. Det er særlig vigtigt i industrielle sammenhænge, hvor der er meget gangtrafik. Vores stengulve egner sig rigtig godt til for eksempel udstillingslokaler, receptioner, kontorer, vådrum, solcentre, motionscentre og butikker. Uanset hvor stengulvet bliver benyttet, giver det desuden en virkelig god lydisolering.

Epoxygulve er kendt for at være tre gange så stærkt som et betongulv, hvilket også gør sig gældende for stengulve. Det gør det til en yderst stærk og holdbar gulvløsning.

Vi strækker os langt for at imødekomme dine ønsker til det nye gulv, når du handler hos os. Derfor får du også muligheden for at se en prøve på dit mixede stengulv, før du tager den endelige beslutning. På den måde er du garanteret at få den helt rigtige farve.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Skab dit eget gulv direkte på skærmen

Her har du muligheden for at se en prøve på dit mixede stengulv, før du vælger farve. Uanset om du er til det ensfarvede look, mosaiklignende overflader eller farverige og opsigtsvækkende mønstre, så er det kun fantasien der sætter grænser. Bland dit stengulv her

Du designer selv dit nye gulv, og du mulighed for at indlægge tekst, logo eller mønster i gulvet.

Her kan du hente appen og blande farverne til dit stengulv direkte på mobilen – download den her.

Neo Coating – Vi har værktøjerne

Hos Neo Coating er vi leveringsdygtige i mange forskellige af gulvløsninger, så der er rig mulighed at finde en, der passer til dig. Vi tilbyder gulvløsninger i kvalitetsmaterialer – Det er din sikkerhed for et optimalt resultat. Udover stengulve har vi også polyurethangulve, epoxygulve.

Når du køber et gulv hos os, følger der altid seriøs og ordentlig rådgivning med. For os handler det om at give den bedste oplevelse. Er du det mindste i tvivl om, hvilken gulvtype der passer til din bolig eller din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hvis du er interesseret i en stærk gulvløsning, kan du ringe og få et uforpligtende tilbud på pris pr. m2 på stengulve. Du kan kontakte os på telefon (+45) 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk.

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve.

Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: