Stengulve

Stengulve sikrer god gangkomfort, lydisolation og holdbarhed.
Få et uforpligtende tilbud her

Et stengulv, også kaldt et stentæppe, er den ideelle løsning til dig, der søger et smukt og robust gulv i slidstærke materialer. Stengulve er oplagte til den travle hverdag med meget gangtrafik og lettere køretrafik uden tunge belastninger.

Selvom ordet ”stengulv” måske kan lyde som et meget hårdt gulv, er det faktisk lige modsat. Du får nemlig en fremragende gangkomfort, fordi gulvet er fleksibelt og stødabsorberende. Det skyldes, at stengulve er baseret på en gennemsigtig epoxybelægning, som også garanterer den optimale holdbarhed og fleksibilitet. Kort sagt får du altså et epoxygulv med sten, som tilfører et flot og stilrent look til ethvert lokale og samtidigt en super behagelig arbejds- og gangkomfort.

Når du handler stengulv hos os, har du selv en finger med i spillet. Vi har sørget for at du kan sætte dit helt eget præg på gulvet og skræddersy det, så det passer lige præcis til dine behov og ønsker.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Fordelene ved et stengulv

Når vi snakker stengulve, er der en lang række fordele, som skal nævnes. Gulvene ernnemlig baseret på en epoxybelægning, som er særligt kendt for at være slidstærkt og give en behagelig gangkomfort. Det er særlig vigtigt i industrielle sammenhænge, hvor der er meget gangtrafik. Vores stengulve egner sig rigtig godt til for eksempel udstillingslokaler, receptioner, kontorer, vådrum, solcentre, motionscentre og butikker. Uanset hvor stengulvet bliver benyttet, giver det desuden en virkelig god lydisolering.

Epoxygulve er kendt for at være tre gange så stærkt som et betongulv, hvilket også gør sig gældende for stengulve. Det gør det til en yderst stærk og holdbar gulvløsning.

Vi strækker os langt for at imødekomme dine ønsker til det nye gulv, når du handler hos os. Derfor får du også muligheden for at se en prøve på dit mixede stengulv, før du tager den endelige beslutning. På den måde er du garanteret at få den helt rigtige farve.

Skab dit eget gulv direkte på skærmen

Her har du muligheden for at se en prøve på dit mixede stengulv, før du vælger farve. Uanset om du er til det ensfarvede look, mosaiklignende overflader eller farverige og opsigtsvækkende mønstre, så er det kun fantasien der sætter grænser. Bland dit stengulv her

Du designer selv dit nye gulv, og du mulighed for at indlægge tekst, logo eller mønster i gulvet.

Her kan du hente appen og blande farverne til dit stengulv direkte på mobilen – download den her.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Neo Coating – Vi har værktøjerne

Hos Neo Coating er vi leveringsdygtige i mange forskellige af gulvløsninger, så der er rig mulighed at finde en, der passer til dig. Vi tilbyder gulvløsninger i kvalitetsmaterialer – Det er din sikkerhed for et optimalt resultat. Udover stengulve har vi også polyurethangulve, epoxygulve.

Når du køber et gulv hos os, følger der altid seriøs og ordentlig rådgivning med. For os handler det om at give den bedste oplevelse. Er du det mindste i tvivl om, hvilken gulvtype der passer til din bolig eller din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hvis du er interesseret i en stærk gulvløsning, kan du ringe og få et uforpligtende tilbud på pris pr. m2 på stengulve. Du kan kontakte os på telefon (+45) 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S