Lagergulve

Vores lagergulve er slidstærke, komfortable og samtidig rengøringsvenlige. 

Langtidsholdbare, anvendelige til både ude og indendørs

Valget af belægningstype bestemmes af under-gulvets beskaffenhed og den belastning det skal kunne holde til. Hovedparten af alle lagergulve behandles med en epoxymaling eller belægning. polyurethan er en optimal løsning, hvis der arbejdes i flerholdskift. 

Vi anbefaler altid et gulv i polyurethan til idrætshaller, lagerhaller og sportsgulve. Vores gulve i polyurethan er langtidsholdbare, anvendelige til både ude og indendørs. Gulvet har en høj bevægelses komfort og er derfor yderst behageligt at gå på.

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få fugefrie gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering. Sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen har vi nået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.  

Hermed har vi synliggjort vores forpligtelse til et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os, som kan udsættes for arbejdsmiljøbetonede farer, forbundet med organisationens aktiviteter og services.

01.

Vi har værktøjerne

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer.

02.

Certificering

Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

03.

Konkurrencedygtig

Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige.

04.

Garanti

Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti.

05.

20 års erfaring

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring.

06.

God service

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv.

Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxygulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Nemt at rengøre

Vores lagergulve er nemme at rengøre. Den daglige rengøring kan foretages med gulvvaskemaskine eller moppe. Gulvvaskemaskinen skal helst være med sug og roterende børster. 

Til daglig rengøring anbefales rengøringsmidler, der renser og aflægger en plejende film på gulvet. Dermed undgås en fuldstændig udtørring af gulvet.

Samtidig er lagergulvene lydabsorberende og virker på den måde at støjende omgivelser i lageret bliver dæmpet. Et lagergulv i polyurethan er derfor et sikkert valg for din virksomhed, hvis det skal kunne holde til stor belastning igennem mange år og samtidig være let at rengøre og vedligeholde.