Lagergulve

Vores lagergulve er slidstærke, komfortable og samtidig rengøringsvenlige.

Lagergulve

Valget af belægningstype bestemmes af under-gulvets beskaffenhed og den belastning det skal kunne holde til. Hovedparten af alle lagergulve behandles med en epoxymaling eller belægning. polyurethan er en optimal løsning, hvis der arbejdes i flerholdskift.

Vi anbefaler altid et gulv i polyurethan til idrætshaller, lagerhaller og sportsgulve. Vores gulve i polyurethan er langtidsholdbare, anvendelige til både ude og indendørs. Gulvet har en høj bevægelses komfort og er derfor yderst behageligt at gå på.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Nemt at rengøre

Vores lagergulve er nemme at rengøre. Den daglige rengøring kan foretages med gulvvaskemaskine eller moppe. Gulvvaskemaskinen skal helst være med sug og roterende børster.

Til daglig rengøring anbefales rengøringsmidler, der renser og aflægger en plejende film på gulvet. Dermed undgås en fuldstændig udtørring af gulvet.

Samtidig er lagergulvene lydabsorberende og virker på den måde at støjende omgivelser i lageret bliver dæmpet. Et lagergulv i polyurethan er derfor et sikkert valg for din virksomhed, hvis det skal kunne holde til stor belastning igennem mange år og samtidig være let at rengøre og vedligeholde.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S