Institutionsgulve

Institutionsgulv rengøringsvenligt gulv med god gangkomfort. Besøg os i vores showroom og se gulvet i fuld størrelse.

Til skoler og institutioner er det vigtigt at have en god gulvløsning, der skaber den rette atmosfære. Derfor har vi hos Neo Coating en gulvløsning, som er designet med en slidstærk gangflade med god gangkomfort. Gulvene er særlig velegnende til gangarealer, kontorarealer, klasselokaler, legerum og andre steder hvor der er megen aktivitet.

Vores institutionsgulve er udført i polyurethan, som garanterer gangkomfort, lydisolering og holdbarhed. Vores gulvløsninger er ideelle til rum og institutioner med meget daglig gangtrafik, da gulvet er slidstærkt og tåler stor belastning. Gulvene er fugefri og tåler de fleste rengøringsprodukter, hvilket betyder at de er nemme at rengøre og vedligeholde.

Når du køber gulve hos os, gør vi os umage for at imødekomme dine ønsker. Du kan vælge mellem forskellige farver, designs og funktionaliteter. Har du ønsker om at få virksomhedens logo eller et mønster i gulvet, er dette også muligt. Har du lyst til at se institutionsgulvet i fuld størrelse og mærke kvaliteten på egne fødder, kan du besøge vores showroom i Valby.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Få et institutionsgulv med en lang række fordele

Der er mange fordele ved at vælge et institutionsgulv hos Neo Coating. Det er stort set vedligeholdelsesfrit, samtidig med at det er nemt at rengøre. På skoler og institutioner med meget gangtrafik, kan den daglige rengøring derfor nemt klares.

Institutionsgulvet udføres i polyurethan. Polyurethanbelægningen, også kaldt PU-belægningen, er en funktionel belægning, som er behagelig at færdes på. Med stødabsorberende egenskaber giver PU-belægningen en behagelig gangkomfort, som skåner ryg og led.

Skab dit ideelle gulv sammen med os

Når det angår polyurethan, er der mange farver og designmuligheder så du kan skræddersy gulvet og sætte dit personlige præg på det endelige resultat. Vi gør os altid umage for at imødekomme dine ønsker, og vi hjælper dig til den ideelle løsning. Hvis du vælger et designgulv, får du et unikt stykke håndværk, og der findes ikke to ens designgulve.

Hos Neo Coating garanterer vi en håndværksmæssig korrekt og udført af certificerede gulvlæggere. Det gælder ved alle vores gulvtyper – også vores lagergulve og butiksgulve. Vi har kvalitet og god service i højsædet, og vi bestræber os altid på at imødekomme dine ønsker.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Har du brug for kyndig rådgivning?

Hos Neo Coating er vi med dig under hele købsprocessen – både før, under og efter. Vi er altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise og give dig en seriøs rådgivning.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Det kan du gøre på telefon (+45) 70 85 82 35, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

 

© Copyright - Neo Coating A/S