Designgulve

Designgulve i polyurethan er lyddæmpende, stødabsorberende akustikgulve med et råt og tidløst betonlook

Som navnet antyder, er PU designgulve fremstillet med fokus på æstetik og funktionalitet og de passer perfekt til det moderne hjem eller kontor. Et designgulv er et lyddæmpende polyurethangulv i flotte nuancer, som giver det eftertragtede rå betonlook. Farvespillet i gulvet er helt unikt, og der findes ikke to ens gulve. Du har mulighed for at vælge mellem mange unikke farver så du er sikker på, at det endelige look kommer til at passe til lige præcis din personlige stil.

Udover at pryde ethvert rum med sine unikke farvekombinationer og flotte designs, giver designgulvet også en fremragende gangkomfort. Overfladen er blød og behagelig at gå på. Gulvet er stødabsorberende og lyddæmpende, og derfor er det oplagt til rum med meget aktivitet og gangtrafik.

Vi rådgiver naturligvis igennem hele købsprocessen, og vi leverer gerne skræddersyede gulvløsninger. Du er altid velkommen med spørgsmål og særlige ønsker – vi strækker os langt for at nå i mål med dit unikke designgulv.

Et gulv skal opleves og mærkes. Derfor har vi, i samarbejde med EPI Danmark, lavet et 500m2 showroom hvor PU-gulvenes forskellige designs og egenskaber kan opleves i fuld størrelse.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Designgulve med dit personlige touch

Når det kommer til designgulve, har du et væld af unikke muligheder. Det skabes ved, at to farver polyurethan blandes, hvorefter gulvet udlægges med en speciel spartel. Du har frit valg mellem hele 48 eksklusive EPI blend-farver, når du køber et designgulv hos os. Det giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på gulvet, så det passer til lige netop dig og dine behov.

De eksklusive og materialer og det særlige håndværk bidrager til denne elegante gulvløsning. Farvespillet er aldrig helt ens  og det er netop farvespillet, der skaber det eftertragtede og helt unikke New Yorker-betonlook.

Lyddæmpende og stødabsorberende gulv til hjemmet eller kontoret

Et designgulv fra Neo Coating står for både æstetik og funktionalitet. Gulvet har akustiske egenskaber i topklasse samtidig med, at det sikrer en behagelig gangkomfort. I rum med meget aktivitet anbefaler vi, at gulvløsningen opgraderes med en flydende akustikmåtte. På den måde dæmpes lyden i rummet yderligere med hele 16Db. Akustikmåtten giver en endnu blødere og behageligere gangkomfort og et super lækkert lydbillede i rummet.

Designgulvet er fremstillet af polyurethan, som er kendt for at være ekstremt holdbart og kræve minimal vedligeholdelse. Det er nemt at rengøre samtidig med, at det er resistent over for diverse kemikalier. På den måde får du en alt-i-én løsning, når du vælger et designgulv – æstetik, funktionalitet og holdbarhed.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Neo Coating hjælper dig med din gulvløsning

Hos Neo Coating forhandler vi en bred vifte af multifunktionelle gulvløsninger til hjemmet, kontoret, værkstedet m.m. Udover designgulve tilbyder vi polyurethangulve, stengulve og epoxygulve. Fælles for alle vore gulvløsninger er, at de er nøje gennemtænkte og veludførte med fokus på holdbarhed, æstetik og funktionalitet. For at opleve eksempler på vores gulve, kan du besøge os i vores showroom. Så kan vi tage en snak om, hvilket gulv, der passer til lige netop dig.

Når du handler hos os, følger der altid god service og kompetent rådgivning med. Vi er med dig under hele processen, og vi er altid klar med faglig sparring. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hvis du er interesseret i en gulvløsning, kan du også ringe og få en uforpligtende snak. Du kan kontakte os på telefon (+45) 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S