Akustikgulve

Akustikgulvet er lydisolerende og dæmper støjniveauet med hele 16 dB. Akustikgulvet udføres i polyurethan.

Vi anbefaler akustikgulvet til kontorer, butikker, institutioner, showrooms, private boliger og i andre rum, hvor der ønskes et behageligt og afdæmpet lydbillede. Akustikgulvet er nemlig lydisolerende og dæmper støjniveauet med hele 16dB og er derfor det helt rigtige valg, hvis du prioriterer ro.

Akustikgulvet udføres i polyurethan, som giver en slidstærk og holdbar gulvløsning med god gangkomfort. Gulvet er blødt og fleksibelt og har en behaglig overflade, som både giver en bedre akustik i rummet, og som samtidigt skåner ryg og led.

Hos Neo Coating har du selv en stor finger med i spillet, når du skal designe din gulvløsning. Vi er leveringsdygtige i en lang række farver og designs, så du kan helt sikkert finde en løsning, der matcher dine behov og ønsker. Vi gør os altid umage for at imødekomme dine ønsker, og vi strækker os langt for at opfylde dem. Har du lyst til at se akustikgulvet i fuld størrelse? Så har vi et showroom i Valby, hvor du kan opleve alle vores gulvløsninger på egne fødder.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Fordelene ved et akustikgulv

Der er en lang række fordele ved et akustikgulv, som er værd at nævne. Akustikgulvet bliver lagt med en flydende akustikmåtte, som reducerer lyden med hele 16Db. Det giver et fremragende lydbillede i rummet, hvilket giver god mening både på arbejdspladsen og i hjemmet, særlig i rum med meget aktivitet og støj.

Gulvet er fugefrit, er nemt at rengøre og behageligt at gå på. Med sine stødabsorberende og lydisolerende egenskaber er akustikgulvet en ideel gulvløsning for dig, der ikke vil gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Gulvet består af flere lag polyurethan, som er fleksibelt og behager fødderne med sin bløde overflade.

Design dit akustikgulv med os

Akustikgulvet har mange praktiske og funktionelle egenskaber, og det har et stilrent look. Når du handler gulvløsninger hos Neo Coating, er der et væld af farver, design og funktionaliteter at vælge mellem. Du kan vælge mellem alle RAL- og NCS-farver og en række unikke EPI blendfarver, så du har mange muligheder for at tilpasse gulvet til din personlige stil.

Vores gulve udføres håndværksmæssig korrekt og kun af certificerede medarbejdere. Vi går op i kvalitet, og vi gør os umage for at imødekomme dine ønsker. Har du lyst til at se vores andre gulvtyper? Så kan du tage et kig på vores værkstedsgulve og butiksgulve.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Neo Coating tilbyder altid professionel sparring

Hos Neo Coating tager vi vores håndværk seriøst. Vi bruger kvalitetsmaterialer, og vi bestræber os altid efter at give dig en god oplevelse. Det kan være svært at navigere i de forskellige gulvtyper, hvorfor vi altid står klar med kyndig rådgivning og kompetent vejledning.

Er du i tvivl om, hvilken gulvløsning der passer til dig, eller vil du vide mere om vores akustikgulv? Så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 70 85 82 35, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S