Akustikgulve

Akustikgulvet er lydisolerende og dæmper støjniveauet med op til hele 15 dB. Akustikgulvet udføres i polyurethan. 

Behageligt og afdæmpet lydbillede

Vi anbefaler akustikgulvet til kontorer, butikker, institutioner, showrooms, private boliger og i andre rum, hvor der ønskes et behageligt og afdæmpet lydbillede. Akustikgulvet er nemlig lydisolerende og dæmper støjniveauet med op til hele 15 dB. Det er derfor det helt rigtige valg, hvis et roligt miljø er en prioritet. 

Akustikgulvet udføres i polyurethan, som giver en slidstærk og holdbar gulvløsning med god gangkomfort. Gulvet er blødt og fleksibelt og har en behaglig overflade, som både giver en bedre akustik i rummet, og som samtidigt skåner ryg og led.

Hos Neo Coating har du selv en stor finger med i spillet, når du skal designe din gulvløsning. Vi er leveringsdygtige i en lang række farver og designs, så du kan helt sikkert finde en løsning, der matcher dine behov og ønsker. Vi gør os altid umage for at imødekomme dine ønsker, og vi strækker os langt for at opfylde dem. Har du lyst til at se akustikgulvet i fuld størrelse? Så har vi et showroom i Valby, hvor du kan opleve alle vores gulvløsninger på egne fødder.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Fordelene ved et akustikgulv

Der er en lang række fordele ved et akustikgulv, som er værd at nævne. Akustikgulvet bliver lagt med en flydende akustikmåtte, som reducerer lyden med op til 15 dB. Det giver et fremragende lydbillede i rummet, hvilket giver god mening både på arbejdspladsen og i hjemmet, særlig i rum med meget aktivitet og støj. 

Gulvet er fugefrit, er nemt at rengøre og behageligt at gå på. Med sine stødabsorberende og lydisolerende egenskaber er akustikgulvet en ideel gulvløsning for dig, der ikke vil gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Gulvet består af flere lag polyurethan, som er fleksibelt og behager fødderne med sin bløde overflade.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Design dit akustikgulv med os

Akustikgulvet har mange praktiske og funktionelle egenskaber, og det har et stilrent look. Når du handler gulvløsninger hos Neo Coating, er der et væld af farver, design og funktionaliteter at vælge mellem. Du kan vælge mellem alle RAL- og NCS-farver og en række unikke EPI blendfarver, så du har mange muligheder for at tilpasse gulvet til din personlige stil. 

Vores gulve udføres håndværksmæssig korrekt og kun af certificerede medarbejdere. Vi går op i kvalitet, og vi gør os umage for at imødekomme dine ønsker. Har du lyst til at se vores andre gulvtyper? Så kan du tage et kig på vores værkstedsgulve og butiksgulve.

Neo Coating tilbyder altid professionel sparring

Hos Neo Coating tager vi vores håndværk seriøst. Vi bruger kvalitetsmaterialer, og vi bestræber os altid efter at give dig en god oplevelse. Det kan være svært at navigere i de forskellige gulvtyper, hvorfor vi altid står klar med kyndig rådgivning og kompetent vejledning. 

Er du i tvivl om, hvilken gulvløsning der passer til dig, eller vil du vide mere om vores akustikgulv? Så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon +45 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark. 

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: