Garagegulve

Få et garagegulv i epoxy, som tåler tung trafik, olie, fedt og benzin. Besøg os i vores store showroom og se gulvet i fuld størrelse.

Til garagen er det vigtigt at have et kvalitetsgulv, som tåler tung trafik, olie, fedt, benzin og diverse rengøringsmidler. Det skal derfor være holdbart, slidstærkt, rengøringsvenligt og resistent overfor væsker og kemikalier.

Hos Neo Coating forhandler vi garagegulve i epoxy, som er en yderst slidstærk, langtidsholdbar og robust gulvløsning, der opfylder ovenstående krav. Det gør det til et ideelt gulv til garagen – både i industrien og privaten. Med vores gulvløsninger går funktionalitet og kvalitet hånd i hånd, og vi sørger altid for konkurrencedygtige priser.

Når du handler gulvløsninger hos os, gør vi os umage for at give dig den bedste oplevelse. Vi tilbyder skræddersyede gulvløsninger i en bred vifte af farver og med forskellige egenskaber. På den måde kan du sætte dit eget præg på din gulvløsning.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Garagegulve til industrien og privaten

Garagegulvet er velegnet til garagen i hjemmet og i industrien. Det er yderst holdbart og er bygget til at kunne tåle tung trafik, olie, fedt og benzin. Til autoværksteder, lagerbygninger og garager, anbefaler vi et garagegulv i 2-lags eller 3-lags epoxy. Gulvene kan tilføres forskellige grader af skridsikring

Garagegulvet er fugefrit og det tåler de fleste rengøringsmidler, hvilket gør det nemt at rengøre. Det egner sig også rigtig godt til komplekse geometriske rum, da gulvet udlægges som en flydende masse.

Foruden garagegulve forhandler vi en lang række andre gulvløsninger såsom værkstedsgulve, lagergulve og industrigulve.

Et skræddersyet garagegulv i epoxy

Med et garagegulv i epoxy får du en gulvløsning, der tåler hverdagens intense slid. Epoxy er tre gange så stærkt som et betongulv, hvilket gør det til en af de stærkeste gulvløsninger. Det har en unik holdbarhed og giver desuden et flot udtryk til lokalet.

Når du handler gulvløsninger hos os, har du et hav af muligheder for at sætte dit eget præg på det endelige resultat. Vi gør os umage for at imødekomme dine krav til både udseende og funktionalitet, så du får det gulv, der passer til dine ønsker og behov. Du kan vælge mellem alle RAL- og NCS-farver og en række unikke EPI farvekombinationer.

Har du lyst til at mærke gulvet på egne fødder og se det i fuld størrelse? Så har vi et stort showroom i Valby, hvor du kan opleve alle vores gulve, og se forskellige farver og designs.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Neo Coating står klar til at rådgive dig

Hos Neo Coating strækker vi os langt for at imødekomme dine ønsker, og vi gør os umage for at give dig den bedste oplevelse. Vores gulvløsninger udføres håndværksmæssigt korrekt af certificerede gulvlæggere, og vi bruger udelukkende kvalitetsrige materialer.

Med mere end 20 års erfaring i branchen står vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Har du spørgsmål til vores garagegulve eller andre gulvløsninger? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar på telefon (+45) 70 85 82 32 eller mail info@neocoating.dk til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S