Garagegulve

Få et garagegulv i epoxy, som tåler tung trafik, olie, fedt og benzin. Besøg os i vores store showroom og se gulvet i fuld størrelse. 

Holdbart, slidstærkt, rengøringsvenligt og resistent gulv

Til garagen er det vigtigt at have et kvalitetsgulv, som tåler tung trafik, olie, fedt, benzin og diverse rengøringsmidler. Det skal derfor være holdbart, slidstærkt, rengøringsvenligt og resistent overfor væsker og kemikalier.

 Hos Neo Coating forhandler vi garagegulve i epoxy, som er en yderst slidstærk, langtidsholdbar og robust gulvløsning, der opfylder ovenstående krav. Det gør det til et ideelt gulv til garagen – både i industrien og privaten. Med vores gulvløsninger går funktionalitet og kvalitet hånd i hånd, og vi sørger altid for konkurrencedygtige priser.

Når du handler gulvløsninger hos os, gør vi os umage for at give dig den bedste oplevelse. Vi tilbyder skræddersyede gulvløsninger i en bred vifte af farver og med forskellige egenskaber. På den måde kan du sætte dit eget præg på din gulvløsning.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+300 års erfaring

Vores team har i alt +300 års erfaring fra gulvbranchen

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Garagegulve til industrien og privaten

Garagegulvet er velegnet til garagen i hjemmet og i industrien. Det er yderst holdbart og er bygget til at kunne tåle tung trafik, olie, fedt og benzin. Til autoværksteder, lagerbygninger og garager, anbefaler vi et garagegulv i 2-lags eller 3-lags epoxy. Gulvene kan tilføres forskellige grader af skridsikring

Garagegulvet er fugefrit og det tåler de fleste rengøringsmidler, hvilket gør det nemt at rengøre. Det egner sig også rigtig godt til komplekse geometriske rum, da gulvet udlægges som en flydende masse.

Foruden garagegulve forhandler vi en lang række andre gulvløsninger såsom værkstedsgulve, lagergulve og industrigulve.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Det er vores fornemmeste opgave at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. 

Få et tilbud

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Et skræddersyet garagegulv i epoxy

Med et garagegulv i epoxy får du en gulvløsning, der tåler hverdagens intense slid. Epoxy er tre gange så stærkt som et betongulv, hvilket gør det til en af de stærkeste gulvløsninger. Det har en unik holdbarhed og giver desuden et flot udtryk til lokalet. 

Når du handler gulvløsninger hos os, har du et hav af muligheder for at sætte dit eget præg på det endelige resultat. Vi gør os umage for at imødekomme dine krav til både udseende og funktionalitet, så du får det gulv, der passer til dine ønsker og behov. Du kan vælge mellem alle RAL- og NCS-farver og en række unikke EPI farvekombinationer.

Har du lyst til at mærke gulvet på egne fødder og se det i fuld størrelse? Så har vi et stort showroom i Valby, hvor du kan opleve alle vores gulve, og se forskellige farver og designs.

Neo Coating står klar til at rådgive dig

Hos Neo Coating strækker vi os langt for at imødekomme dine ønsker, og vi gør os umage for at give dig den bedste oplevelse. Vores gulvløsninger udføres håndværksmæssigt korrekt af certificerede gulvlæggere, og vi bruger udelukkende kvalitetsrige materialer. 

Med mere end 20 års erfaring i branchen står vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Har du spørgsmål til vores garagegulve eller andre gulvløsninger? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar på telefon +45 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv.

Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse.