Komfortgulve

Komfortgulvet giver en blød og behagelig gangflade, som skåner ryg og led. Besøg os i vores showroom og se gulvet i fuld størrelse. 

Gulvløsning med en blød og behagelig gangkomfort

Komfortgulvet er til dig, der ønsker en gulvløsning med en blød og behagelig gangkomfort. Gulvet behager fødderne og aflaster ryg og led med sine stødabsorberende og fleksible egenskaber. Derfor er det et ideelt gulv til blandt andet butikker, kontorer, klinikker, skoler, plejehjem, private hjem og andre steder hvor arbejdsmiljø og komfort er i højsædet. Polyurethangulvet giver et stilrent udtryk, som vil pryde ethvert rum i virksomheden såvel som hjemmet. 

Foruden den behagelige gangkomfort tilbyder komfortgulvet også en solid, hårdfør og slidstærk belægning. Gulvet udføres i polyurethan, som er rengøringsvenligt og resistent overfor diverse kemikalier. Komfortgulvet kræver desuden minimal vedligeholdelse. 

Hos Neo Coating er du med til at skræddersy din egen gulvløsning, så den matcher din personlige stil. Du kan vælge mellem alle tilgængelige RAL- og NCS-farver, så gulvet matcher din indretning. Har du specifikke ønsker om at lade din virksomheds visuelle identitet brænde igennem, kan du også få lagt logo eller mønster ned i gulvet. Vi gør os umage for at tilfredsstille dine ønsker, og vi sætter en ære i god service.

Har du lyst til at mærke det bløde og fleksible komfortgulv på egne fødder? Så kan du besøge vores showroom i Valby, hvor du kan se gulvet i fuld størrelse.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Få en ideel gangkomfort med komfortgulvet

Som navnet antyder, er komfortgulvet lavet med fokus på en blød og fleksibel gangflade. Det har stødabsorberende egenskaber, som skåner både ryg og led. Det gør komfortgulvet til en ideel gulvløsning til kontormiljøer, institutioner og butikker, hvor der er meget daglig gangtrafik. De lyddæmpende egenskaber er desuden med til at danne rammerne for et godt og sundt arbejdsmiljø. 

Komfortgulvet består af en polyurethan-belægning, som er særligt kendt for sine overlegne komfortegenskaber, æstetiske udtryk og gode kvalitet. Polyurethan er et 2-kompententsmateriale, som giver et flot gulv, der samtidig er rart at bevæge sig på. Du kan læse mere om vores polyurethangulve her.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Skræddersy din gulvløsning

Hos Neo Coating strækker vi os langt for at give dig en gulvløsning, der matcher dine behov og ønsker. Komfortgulvet kan designes og laves i alle tilgængelige RAL-, NCS- og EPI-designfarver. På den måde kan du få en gulvløsning med funktionelle egenskaber og et flot udtryk, der passer til din personlige stil. 

Vi er leveringsdygtige i en lang række gulvløsninger, så der er gode muligheder for, at finde en gulvløsning, der passer præcis til dig og dine behov. Tag for eksempel et nærmere kig på vores lagergulve og butiksgulve. Når du køber gulve hos os, kan du være sikker på en håndværksmæssig korrekt udførsel. Alle vores gulve installeres af certificerede gulvlæggere. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, og vores priser er naturligvis konkurrencedygtige.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve.

Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Hos Neo Coating gør vi os umage for at give dig en god oplevelse. Derfor tilbyder vi kompetent og seriøs vejledning, så du kan finde frem til den perfekte gulvløsning. Har du lyst til at se vores gulvtyper i fuld størrelse og mærke kvaliteten? Så kan du besøge vores showroom i Valby. 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål om vores gulve, eller hvis har brug for professionel sparring og rådgivning. Det kan du gøre telefon +45 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: