Kontorgulve

Stilsikre PU gulve til kontoret. Få et uforpligtende tilbud her

Vi er specialister i slidstærke, fugefrie og lydisolerende kontorgulve. Gulvene leveres både ensfarvede og i det populære New Yorker beton-look også kaldet designgulve. Gulvene har en fremragende gangkomfort, og de er skånsomme mod ryg og led. På et kontor er der typisk megen daglig gangtrafik og aktivitet og derfor er det vigtigt, at gulvet er både stødabsorberende og lydisolerende. Den intense brug og gangtrafik betyder at gulvet skal være slidstærkt og på det punkt er Polyurethan et af det bedste materialer. PU gulvet er resistent mod langt de fleste kemikalier, ligesom de er nemme at vedligeholde og rengøre.

Polyurethan (PU) er det optimale valg til dit kontorgulv. Gulvene er smukke og så har de meget stærke egenskaber. Du kan tilvælge en flydende akustikmåtte til dit Polyurethangulv, som giver en endnu bedre gangkomfort og som dæmper støj i rummet med hele 16 Db

Når du køber et kontorgulv hos os, rådgiver vi dig igennem hele processen. Du har mulighed for at skræddersy din helt egen gulvløsning, så det passer til dine behov og ønsker. Du har valget mellem en lang række unikke farver og designs og det er endda muligt at få dit logo lagt ned i gulvet. Vi bistår selvfølgelig med råd og vejledning både hvad angår funktionalitet og design. Du er desuden velkommen til komme forbi vores showroom og mærke de forskellige gulvtyper under dine fødder. På den måde kan du være helt sikker på, at du vælger det rette gulv, der passer til dine behov og din stil.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Kontorgulve der bidrager til det gode arbejdsmiljø

Kontorgulve i polyurethan har en lang række fordele, som på forskellige måder bidrager et behageligt og effektivt kontormiljø. Polyurethan bruges også til sportsgulve og gulvene har en blød og behagelig overflade, som er yderst komfortabel at bevæge sig på. Derfor er gulvene også særdeles skånsomme mod ryg og led. Derudover kan der tilføjes en lyddæmpende akustikmåtte, som sikrer at kontoret er rart at være i også på lange og travle dage. Akustikmåtten dæmper lydniveauet med 16Db, hvilket er er en mærkbar forbedring af arbejdsmiljøet.

Du har mange muligheder for at sætte dit helt eget præg på gulvet og du kan vælge mellem et stort udvalg af vores farver og designs. På den måde kan du skabe dit helt eget udtryk og uanset hvad du foretrækker, er vi klar til at guide dig til den gulvløsning der passer bedst til din stil og dine ønsker.

Kvalitetssikret gulvløsning til kontormiljøet

Hos Neo Coating går vi aldrig med kompromis med kvaliteten. Vores kontorgulve er fremstillet i førsteklassesmaterialer, som giver en hårdfør og slidstærk overflade. Gulvet er nemt at vedligeholde og rengøre, og når det – om mange år – er slidt ned, er det nemt at lægge en ny belægning på. Du kan trygt investere i et kontorgulv hos os – både fordi vi har certificerede medarbejdere og materialer og fordi, vores priser altid er konkurrencedygtige.

Er du interesseret i at læse mere om vores andre gulvtyper? Så forhandler vi blandt andet også lagergulve, garagegulve og butiksgulve.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Besøg vores store showroom i Valby

Når du køber en gulvløsning hos os, følger vores gode service med. Vi er med dig under hele købsprocessen – både før, under og efter. Vi sætter en ære i at være leveringsdygtige i kvalitetsmaterialer, som omfavner ethvert behov, du måtte have. Vi står klar til at rådgive dig, så vi i fællesskab kan finde frem til den løsning, der passer til dine behov og din personlige stil.

Vi er altid behjælpelige, hvis du har spørgsmål om vores gulvløsninger. Hvis du er interesseret i et gulv, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi kan guide dig frem til den bedste løsning. Du kan kontakte os på telefon +45 70 85 82 33 eller mail info@neocoating.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Du er altid velkommen til at besøge vores 500 kvm. showroom i Valby, hvor du kan opleve de forskellige gulvtyper, se de mange muligheder for farver og designs og mærke kvaliteten på egne fødder.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S