Betongulve

Besøg vores showroom i Valby, og oplev det slidstærke og holdbare betongulv af epoxy eller polyuretan. Læs mere her

Hos Neo Coating forhandler vi betongulve af enten polyuretan eller epoxy. På trods af navnet er der ikke tale om et gulv lavet af beton, men derimod et bedre alternativ til en gulvløsning med et betonlook. Gulvet lægges således, at det giver en mere holdbar, slidstærk og behagelig gangflade, som garanterer en optimal arbejds- og gangkomfort.

Sammen med betonlooket får du et gulv, der tåler meget daglig trafik og tunge maskiner. Lægges gulvet med epoxy, får du et gulv, der er 3 gange så stærkt som almindelig beton. Det gør det til et oplagt valg ved lagerhaller og værksteder, hvor der er tunge maskiner og meget daglig trafik. Lægges det derimod med polyuretan, får du en stødabsorberende gulvløsning, som er behagelig at færdes på.

Uanset hvilke ønsker du har til dit betongulv, er vi leveringsdygtige i en lang række egenskaber og funktioner. Det kan være alt lige fra skridsikkerhed og antistatik til gangkomfort og lydisolation. Betongulvet er for dig, der ønsker et moderne og stilrent gulv, som er slidstærkt og behageligt at færdes på.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Stilrent og funktionelt betongulv af epoxy eller polyuretan

Det stilrene og æstetiske betongulv tilfører et råt look til rummet, samtidig med at det sørger for en ordentlig og behagelig overflade. Gulvet er slidstærkt, holdbart og tåler meget belastning. Det lægges med sikker og håndværksmæssigt korrekt udførelse, som garanterer, at du får en gulvløsning, der holder i mange år.

Betongulvet hærder fugefrit, hvilket gør det både nemt at rengøre og oplagt til komplekse geometriske kanter og hjørner. Det kræver minimal vedligeholdelse og er desuden resistent overfor diverse kemikalier.

Alle disse fordele gør betongulvet af enten epoxy eller polyuretan til et bedre alternativ end et almindeligt betongulv. Du får det samme flotte betonlook og -mønster og en lang række praktiske funktioner, som gør gulvet bedre både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Har du specifikke ønsker til din gulvløsning?

Har du specifikke ønsker til udseendet, funktionerne eller egenskaberne på betongulvet, bestræber vi os altid på at imødekomme dig. Når du køber gulve hos os, kan du skræddersy dit gulv og sætte dit helt eget præg på det. Du kan vælge mellem alle tilgængelige RAL- og NCS-farver, så du kan få lige præcis det udtryk, du gerne vil have. Har du specifikke ønsker om et poleret betongulv eller en mat eller klar overflade, er dette også muligt.

Hvad enten du vælger et epoxygulv eller et polyuretangulv, strækker vi os langt for, at det passer perfekt til dig. Alle vores gulve er unikke, og der findes ikke to ens gulve. Hvis du er interesseret i at se, hvilke andre gulvtyper vi forhandler, kan du tage et kig på vores værkstedsgulve, designgulve eller stengulve.

Du kan også besøge os i vores store showroom i Valby, hvor du kan se alle farver og gulvtyper. Her kan du se alle vores gulve i fuld størrelse og mærke kvaliteten på egne fødder.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Neo Coating står klar med kyndig rådgivning

Hos Neo Coating gør vi os umage for at give dig en god oplevelse. Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi altid tilbyder seriøs og faglig vejledning, når du skal investere i et nyt gulv.

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at vide mere om pris pr. m2? Så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 70 85 82 33, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S