Betongulve

Besøg vores showroom i Valby, og oplev det slidstærke og holdbare betongulv af epoxy eller polyuretan.

Betongulve af enten polyuretan eller epoxy

Hos Neo Coating forhandler vi betongulve af enten polyuretan eller epoxy. På trods af navnet er der ikke tale om et gulv lavet af beton, men derimod et bedre alternativ til en gulvløsning med et betonlook. Gulvet lægges således, at det giver en mere holdbar, slidstærk og behagelig gangflade, som garanterer en optimal arbejds- og gangkomfort. 

Sammen med betonlooket får du et gulv, der tåler meget daglig trafik og tunge maskiner. Lægges gulvet med epoxy, får du et gulv, der er stærkere end almindelig beton. Det gør det til et oplagt valg i lagerhaller og værksteder, hvor der er tunge maskiner og meget daglig trafik. Lægges det derimod med polyuretan, får du en stødabsorberende gulvløsning, som er behagelig at færdes på. 

Uanset hvilke ønsker du har til dit betongulv, er vi leveringsdygtige i en lang række egenskaber og funktioner. Det kan være alt lige fra skridsikkerhed og antistatik til gangkomfort og lydisolation. Betongulvet er for dig, der ønsker et moderne og stilrent gulv, som er slidstærkt og behageligt at færdes på.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Stilrent og funktionelt betongulv af epoxy eller polyuretan

Det stilrene og æstetiske betongulv tilfører et råt look til rummet, samtidig med at det sørger for en ordentlig og behagelig overflade. Gulvet er slidstærkt, holdbart og tåler meget belastning. Det lægges med sikker og håndværksmæssigt korrekt udførelse, som garanterer, at du får en gulvløsning, der holder i mange år. 

Betongulvet hærder fugefrit, hvilket gør det både nemt at rengøre og oplagt til komplekse geometriske kanter og hjørner. Det kræver minimal vedligeholdelse og er desuden resistent overfor diverse kemikalier.

Alle disse fordele gør betongulvet af enten epoxy eller polyuretan til et bedre alternativ end et almindeligt betongulv. Du får det samme flotte betonlook og -mønster og en lang række praktiske funktioner, som gør gulvet bedre både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Har du specifikke ønsker til din gulvløsning?

Har du specifikke ønsker til udseendet, funktionerne eller egenskaberne på betongulvet, bestræber vi os altid på at imødekomme dig. Når du køber gulve hos os, kan du skræddersy dit gulv og sætte dit helt eget præg på det. Du kan vælge mellem alle tilgængelige RAL- og NCS-farver, så du kan få lige præcis det udtryk, du gerne vil have. Har du specifikke ønsker om et poleret betongulv eller en mat eller klar overflade, er dette også muligt.

Hvad enten du vælger et epoxygulv eller et polyuretangulv, strækker vi os langt for, at det passer perfekt til dig. Alle vores gulve er unikke, og der findes ikke to ens gulve. Hvis du er interesseret i at se, hvilke andre gulvtyper vi forhandler, kan du tage et kig på vores værkstedsgulve, designgulve eller stengulve.

Du kan også besøge os i vores store showroom i Valby, hvor du kan se alle farver og gulvtyper. Her kan du se alle vores gulve i fuld størrelse og mærke kvaliteten på egne fødder. 

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve.

Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark. 

Hos Neo Coating gør vi os umage for at give dig en god oplevelse. Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi altid tilbyder seriøs og faglig vejledning, når du skal investere i et nyt gulv. 

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at vide mere om pris pr. m2? Så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon+45 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: