Butiksgulve

Besøg vores store showroom i Valby og oplev vores lækre butiksgulve i forskellige designs.

Kvalitetsrigt gulv med en lang række fordele

Vores butiksgulve er tiltænkt enhver butik, som ønsker et kvalitetsrigt gulv med en lang række fordele. Vi ved nemlig, at det er forskellige fra butik til butik, hvad de ønsker, hvorfor der ikke kun findes én løsning på et butiksgulv. Det er op til dig at vælge, hvorvidt du ønsker en epoxy eller polyurethan-belægning.

Til butikker med meget daglig gangtrafik, aktivitet og belastning vil vi anbefale et polyurethangulv. Dette er robust, lyddæmpende og stødabsorberende, som garanterer en blød og behagelig overflade at gå på. Butiksgulvet hærder fugefrit, hvilket gør det nemt at rengøre og vedligeholde.

Hos Neo Coating ved vi, at det er forskelligt fra butik til butik, hvad deres specifikke krav til et nyt gulv er. Derfor har du helt selv mulighed for at sætte et personligt præg på gulvet, så det stemmer overens med din butiks visuelle identitet. Du kan vælge mellem alle tilgængelige farver, og hvis du ønsker at få logoet ned i gulvet, er dette også muligt.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Design dit eget butiksgulv

Med et butiksgulv er mulighederne mange. Du kan eksempelvis vælge at få dit butiksgulv i polyurethan, som giver en ekstremt robust og lyddæmpende overflade, samtidig med at det er behageligt og blødt at gå på.

Butiksgulvet hærder fugefrit, hvilket gør det nemt at rengøre. Eftersom det bliver lagt i en flydende masse, er det oplagt til områder med komplekse geometriske former, da gulvet tilpasser sig rummets fundament. Det er let at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse, samtidig med at det har en lang holdbarhed.

Når du handler butiksgulve hos os, er du selv med til at bestemme det visuelle udtryk. Du kan vælge mellem en lang række tilgængelige farver, og om det skal være mat eller klar overflade. Hos Neo Coating gør vi os umage for at skræddersy gulvløsninger, der passer til din butik.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Besøg vores 500 m2 showroom i Valby

For at kunne mærke kvaliteten, se de forskellige designs og opleve gulvet på egne fødder er du velkommen til at besøge os i vores store showroom i Valby. Her vil vi introducere dig til de forskellige gulvtyper og snakke med dig om, hvilken gulvtype, der passer til dig. Vi tilbyder seriøs og kyndig rådgivning i vores gulvtyper, og vi gør os umage for at give dig en god oplevelse. 

Du kan desuden også tjekke vores kontorgulve, lagergulve og garagegulve ud.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve.

Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Uanset omfanget af spørgsmålet er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon +45 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: