Butiksgulve

Besøg vores store showroom i Valby og oplev vores lækre butiksgulve i forskellige designs. Læs mere her.

Vores butiksgulve er tiltænkt enhver butik, som ønsker et kvalitetsrigt gulv med en lang række fordele. Vi ved nemlig, at det er forskellige fra butik til butik, hvad de ønsker, hvorfor der ikke kun findes én løsning på et butiksgulv. Det er op til dig at vælge, hvorvidt du ønsker en epoxy eller polyurethan-belægning

Til butikker med meget daglig gangtrafik, aktivitet og belastning vil vi anbefale et polyurethangulv. Dette er robust, lyddæmpende og stødabsorberende, som garanterer en blød og behagelig overflade at gå på. Butiksgulvet hærder fugefrit, hvilket gør det nemt at rengøre og vedligeholde.

Hos Neo Coating ved vi, at det er forskelligt fra butik til butik, hvad deres specifikke krav til et nyt gulv er. Derfor har du helt selv mulighed for at sætte et personligt præg på gulvet, så det stemmer overens med din butiks visuelle identitet. Du kan vælge mellem alle tilgængelige farver, og hvis du ønsker at få logoet ned i gulvet, er dette også muligt.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Design dit eget butiksgulv

Med et butiksgulv er mulighederne mange. Du kan eksempelvis vælge at få dit butiksgulv i polyurethan, som giver en ekstremt robust og lyddæmpende overflade, samtidig med at det er behageligt og blødt at gå på.

Butiksgulvet hærder fugefrit, hvilket gør det nemt at rengøre. Eftersom det bliver lagt i en flydende masse, er det oplagt til områder med komplekse geometriske former, da gulvet tilpasser sig rummets fundament. Det er let at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse, samtidig med at det har en lang holdbarhed.

Når du handler butiksgulve hos os, er du selv med til at bestemme det visuelle udtryk. Du kan vælge mellem en lang række tilgængelige farver, og om det skal være mat eller klar overflade. Hos Neo Coating gør vi os umage for at skræddersy gulvløsninger, der passer til din butik.

Besøg vores 500 m2 showroom i Valby

For at kunne mærke kvaliteten, se de forskellige designs og opleve gulvet på egne fødder er du velkommen til at besøge os i vores store showroom i Valby. Her vil vi introducere dig til de forskellige gulvtyper og snakke med dig om, hvilken gulvtype, der passer til dig. Vi tilbyder seriøs og kyndig rådgivning i vores gulvtyper, og vi gør os umage for at give dig en god oplevelse.

Du kan desuden også tjekke vores kontorgulve, lagergulve og garagegulve ud.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Uanset omfanget af spørgsmålet er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 70 85 82 35 eller mail info@neocoating.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S