Sportsgulve

Sportsgulvet i polyurethan giver et fleksibelt, blødt og stødabsorberende gulv, der aflaster ryg og led. Se gulvet i vores showroom. 

Til idrætssale og sportshaller med meget daglig aktivitet

Til idrætssale og sportshaller med meget daglig aktivitet er det væsentligt med et fleksibelt og stødabsorberende gulv, der er behageligt at træne og bevæge sig på. Hos Neo Coating forhandler vi sportsgulve i polyurethan, som lever op til alle kvalitetstandarder og som har en super god komfort. Sportsgulvet aflaster ryg og led og bidrager til en bedre oplevelse i hallen, når der dyrkes sport. 

Sportsgulvet har en slidstærk overflade, som praktisk talt er vedligeholdelsesfri. Det er desuden resistent overfor diverse kemikalier og det er fugefrit, hvilket gør det nemt at rengøre. Med sine overlegne komfortkvaliteter og fleksibilitet bliver sportsgulvet et ideelt gulv til idrætssale, sportshaller, yogalokaler, fitnesscentre og udendørs sportsarealer, kort sagt alle steder hvor der dyrkes sport og motion.

Hos Neo Coating gør vi os altid umage for at imødekomme dine ønsker. Derfor kan du vælge mellem en lang række tilgængelige farver, og du kan sætte dit eget helt unikke præg på gulvet. Det gælder desuden også, hvis du ønsker at få lagt logo, mønstre eller figurer ned i gulvet.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Sportsgulvets mange fordele

Der er en lang række fordele, der er værd at nævne, når det kommer til et sportsgulv i polyurethan. Polyurethan giver nemlig et blødt, fleksibelt og stødabsorberende underlag, som er behageligt at træne og bevæge sig på. Den fantastiske komfort giver en god oplevelse i enhver sportshal, hvor kroppen skal bruges, men samtidigt også passes på og aflastes. 

Sportsgulvet udlægges i flydende form og hærder fugefrit, hvilket gør det ideelt til mere komplekse geometriske former, ligesom det er nemt at klare den daglige rengøring. Det kan desuden lægges både indendørs og udendørs.

Alle vores gulvløsninger udføres håndværksmæssigt af certificerede gulvlæggere. Hos Neo Coating går kvalitet og design hånd i hånd, og vi strækker os langt for at imødekomme dine ønsker.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Sæt dit præg på sportsgulvet

Sportsgulvet fås i alle tilgængelige RAL- og NCS-farver, så du har stor indflydelse på det endelige resultat. Du har desuden også mulighed for at sætte dit præg på gulvet med bl.a. logo, mønstre eller figurer. På den måde kan du være med til at skabe den gulvløsning, der passer til dine behov og ønsker. 

Du kan desuden vælge at tilføje et ekstra lydisolerende underlag. Det fungerer som en akustikmåtte, som reducerer støj i rummet med op til 15 dB, hvilket giver et rart og afdæmpet lydbillede i rummet.

Besøg vores store showroom i Valby

Hos Neo Coating går vi op i at rådgive dig og give dig en god oplevelse. Har du lyst til at se vores gulve i fuld størrelse og mærke dem på egne fødder? Så kan du besøge vores store showroom i Valby. Her kan du, foruden sportsgulvene, se alle vores gulvtyper såsom industrigulve og kontorgulve. Du er velkommen til at smide skoene og mærke den bløde og fleksible gangkomfort, som sportsgulvet har. 

Sidder du tilbage med spørgsmål, og har du brug for kyndig rådgivning? Så skal du endelig tage kontakt. Det kan du gøre på telefon +45 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk, og så sørger vi for at give dig den helt rigtige vejledning, så du finder den bedste gulvløsning til dine behov og ønsker.

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve.

Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: