Sportsgulve

Sportsgulvet i polyurethan giver et fleksibelt, blødt og stødabsorberende gulv, der aflaster ryg og led. Se gulvet i vores showroom.

Til idrætssale og sportshaller med meget daglig aktivitet er det væsentligt med et fleksibelt og stødabsorberende gulv, der er behageligt at træne og bevæge sig på. Hos Neo Coating forhandler vi sportsgulve i polyurethan, som lever op til alle kvalitetssatndarder og som har en super god komfort. Sportsgulvet aflaster ryg og led og bidrager til en bedre oplevelse i hallen, når der dyrkes sport.

Sportsgulvet har en slidstærk overflade, som praktisk talt er vedligeholdelsesfri. Det er desuden resistent overfor diverse kemikalier og det er fugefrit, hvilket gør det nemt at rengøre. Med sine overlegne komfortkvaliteter og fleksibilitet bliver sportsgulvet et ideelt gulv til idrætssale, sportshaller, yogalokaler, fitnesscentre og udendørs sportsarealer, kort sagt alle steder hvor der dyrkes sport og motion.

Hos Neo Coating gør vi os altid umage for at imødekomme dine ønsker. Derfor kan du vælge mellem en lang række tilgængelige farver, og du kan sætte dit eget helt unikke præg på gulvet. Det gælder desuden også, hvis du ønsker at få lagt logo, mønstre eller figurer ned i gulvet.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Sportsgulvets mange fordele

Der er en lang række fordele, der er værd at nævne, når det kommer til et sportsgulv i polyurethan. Polyurethan giver nemlig et blødt, fleksibelt og stødabsorberende underlag, som er behageligt at træne og bevæge sig på. Den fantastiske komfort giver en god oplevelse i enhver sportshal, hvor kroppen skal bruges, men samtidigt også passes på og aflastes.

Sportsgulvet udlægges i flydende form og hærder fugefrit, hvilket gør det ideelt til mere komplekse geometriske former, ligesom det er nemt at klare den daglige rengøring. Det kan desuden lægges både indendørs og udendørs.

Alle vores gulvløsninger udføres håndværksmæssigt af certificerede gulvlæggere. Hos Neo Coating går kvalitet og design hånd i hånd, og vi strækker os langt for at imødekomme dine ønsker.

Sæt dit præg på sportsgulvet

Sportsgulvet fås i alle tilgængelige RAL- og NCS-farver, så du har stor indflydelse på det endelige resultat. Du har desuden også mulighed for at sætte dit præg på gulvet med bl.a. logo, mønstre eller figurer. På den måde kan du være med til at skabe den gulvløsning, der passer til dine behov og ønsker.

Du kan desuden vælge at tilføje et ekstra lydisolerende underlag. Det fungerer som en akustikmåtte, som reducerer støj i rummet med 16 dB, hvilket giver et rart og afdæmpet lydbillede i rummet.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Besøg vores store showroom i Valby

Hos Neo Coating går vi op i at rådgive dig og give dig en god oplevelse. Har du lyst til at se vores gulve i fuld størrelse og mærke dem på egne fødder? Så kan du besøge vores store showroom i Valby. Her kan du, foruden sportsgulvene, se alle vores gulvtyper såsom industrigulve og kontorgulve. Du er velkommen til at smide skoene og mærke den bløde og fleksible gangkomfort, som sportsgulvet har.

Sidder du tilbage med spørgsmål, og har du brug for kyndig rådgivning? Så skal du endelig tage kontakt. Det kan du gøre på telefon (+45) 70 85 82 32 eller mail info@neocoating.dk, og så sørger vi for at give dig den helt rigtige vejledning, så du finder den bedste gulvløsning til dine behov og ønsker.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S