Showroom

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

Book og besøg vores showroom i Valby

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores store udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. Se de mange muligheder for farver og designs og smid gerne skoene, så du kan mærke hvor behagelige vores gulve er. 

Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Med vores udstilling af de forskellige gulvløsninger får du en fornemmelse af gulvene ved at gå en tur på dem.

Showroomet er også flittigt besøgt af arkitekter, byggeledere, bygherrer og udlejningsselskaber, som holder møder med deres kunder og fremviser gulvene.

PU-gulve og designgulve åbner en verden af muligheder for farver og designs i alle RAL og NCS farver. Gulvene har en super god komfort og der kan tilvælges en flydende lydmåtte, som dæmper med op til 15 dB, og som gør gulvet endnu mere behageligt.

Book tid her

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
:

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Hvad koster et epoxygulv eller et PU-gulv pr. m2?

Der er mange aspekter i det at prissætte et PU-gulv eller et epoxygulv. Prisen pr. m2 afhænger i høj grad af hvor mange m2 gulv der skal lægges, og hvilket underlag gulvet skal lægges på. Der er stor forskel på hvor meget der skal arbejdes med undergulvet før selve PU-gulvet eller epoxygulvet kan lægges. 

Grunden til at prisen pr m2 varierer alt efter størrelsen på gulvet er, at der er 5-6 arbejdsgange og de samme tørretider i arbejdsprocessen på et gulv, uanset om det er stort eller lille. Derfor laver vi som udgangspunkt ikke gulve der er mindre end 20 m2.

Vi anbefaler altid et besøg i vores showroom, hvor vi sørger for en god kop kaffe og grundig rådgivning. På den måde kan vi sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud på et seriøst grundlag.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: