Værkstedsgulve

Bredt udvalg af værkstedsgulve af epoxy eller polyurethan. Besøg vores showroom eller kontakt os for et tilbud. 

Gulvet til værkstedet

Mangler du et gulv til værkstedet? Så har vi hos Neo Coating en funktionel gulvløsning til et værkstedsgulv, som er både modstandsdygtigt, slidstærkt og holdbart. Værkstedsgulvet skal være hårdført, da det udsættes for olier, skidt, tung trafik og massivt slid fra tunge maskiner. Vores værkstedgulve er desuden også rengøringsvenlige og resistente overfor olier og kemikalier, som gør den daglige rengøring nemmere. 

Når du handler gulvløsninger hos os, kan du selv være med til at skræddersy dit kommende gulv. Skulle du have specifikker ønsker til værkstedsgulvets udseende eller funktioner, gør vi os umage med at tilpasse gulvtypen til dine behov. Det kan være, at du ønsker en bestemt farve eller særlige egenskaber såsom elektrisk ledeevne.

Har du brug for at mærke gulvet på egne fødder og se de forskellige farver og designs? Så kan du besøge vores store showroom i Valby, som viser alle gulvtyper i fuld størrelse.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+300 års erfaring

Vores team har i alt +300 års erfaring fra gulvbranchen

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Et værkstedsgulv til dine behov og ønsker

Hos Neo Coating kan vi tilbyde en lang række værkstedsgulve med forskellige egenskaber. Dog er én ting sikkert – gulvet skal være skridsikkert, slidstærkt og modstandsdygtigt. Når du køber gulve hos os, er du med til at bestemme udfaldet. Det kan være, at du ønsker ekstra skridsikkerhed eller modstandsdygtighed.

Vælg værkstedsgulvet til: 

  • Hårde miljøer med olie og fedt
  • Parkeringshuse
  • Værksted og produktion
  • Varemodtagelse og ramper

De forskellige gulvtyper, der er passende til værkstedet, er blandt andet flydemørtel, polyurethan, epoxy og stengulve. Ønsker du at læse mere om vores gulvløsninger? Så kan du tage et kig på PU-gulve, epoxygulve og garagegulve.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Det er vores fornemmeste opgave at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. 

Få et tilbud

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Design dit eget værkstedsgulv

Sæt dig personlige præg på værkstedsgulvet, når du handler hos os. Du kan vælge mellem en lang række tilgængelige farver, om du ønsker en mat eller klar toplakering, eller om du ønsker at få virksomhedens logo ned i gulvet. Det kan også være, at du ønsker afmærkninger til gående trafik, brandsikring eller opdeling af rummet? 

Uanset hvad dine specifikke krav er, vil vi imødekomme dine ønsker. Hvis du særlige krav til farver og afmærkninger, anbefaler vi vores 3-lags epoxygulv, som er oplagt til tung industri ved eksempelvis autoværksteder og fabrikshaller.

Besøg vores store showroom i Valby

Har du brug for professionel sparring og at mærke gulvet på egne fødder? Så er du altid velkommen i vores store showroom i Valby, hvor vi byder dig velkommen til vores store udvalg af polyurethan- og epoxygulve. Her kan du se gulvene i fuld størrelse, mærke kvaliteten og se vores væld af farver. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp omkring noget, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi gør os umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Du kan kontakte os på telefon +45 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve.

Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark. 

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse.