Værkstedsgulve

Bredt udvalg af værkstedsgulve af epoxy eller polyurethan. Besøg vores showroom eller kontakt os for et tilbud.

Gulvet til værkstedet

Mangler du et gulv til værkstedet? Så har vi hos Neo Coating en funktionel gulvløsning til et værkstedsgulv, som er både modstandsdygtigt, slidstærkt og holdbart. Værkstedsgulvet skal være hårdført, da det udsættes for olier, skidt, tung trafik og massivt slid fra tunge maskiner. Vores værkstedgulve er desuden også rengøringsvenlige og resistente overfor olier og kemikalier, som gør den daglige rengøring nemmere.

Når du handler gulvløsninger hos os, kan du selv være med til at skræddersy dit kommende gulv. Skulle du have specifikker ønsker til værkstedsgulvets udseende eller funktioner, gør vi os umage med at tilpasse gulvtypen til dine behov. Det kan være, at du ønsker en bestemt farve eller særlige egenskaber såsom elektrisk ledeevne.

Har du brug for at mærke gulvet på egne fødder og se de forskellige farver og designs? Så kan du besøge vores store showroom i Valby, som viser alle gulvtyper i fuld størrelse.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Et værkstedsgulv til dine behov og ønsker

Hos Neo Coating kan vi tilbyde en lang række værkstedsgulve med forskellige egenskaber. Dog er én ting sikkert – gulvet skal være skridsikkert, slidstærkt og modstandsdygtigt. Når du køber gulve hos os, er du med til at bestemme udfaldet. Det kan være, at du ønsker ekstra skridsikkerhed eller modstandsdygtighed.

Vælg værkstedsgulvet til:

 • Hårde miljøer med olie og fedt
 • Parkeringshuse
 • Værksted og produktion
 • Varemodtagelse og ramper

De forskellige gulvtyper, der er passende til værkstedet, er blandt andet flydemørtel, polyurethan, epoxy og stengulve. Ønsker du at læse mere om vores gulvløsninger? Så kan du tage et kig på PU-gulve, epoxygulve og garagegulve.

Design dit eget værkstedsgulv

Sæt dig personlige præg på værkstedsgulvet, når du handler hos os. Du kan vælge mellem en lang række tilgængelige farver, om du ønsker en mat eller klar toplakering, eller om du ønsker at få virksomhedens logo ned i gulvet. Det kan også være, at du ønsker afmærkninger til gående trafik, brandsikring eller opdeling af rummet?

Uanset hvad dine specifikke krav er, vil vi imødekomme dine ønsker. Hvis du særlige krav til farver og afmærkninger, anbefaler vi vores 3-lags epoxygulv, som er oplagt til tung industri ved eksempelvis autoværksteder og fabrikshaller.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Besøg vores store showroom i Valby

Har du brug for professionel sparring og at mærke gulvet på egne fødder? Så er du altid velkommen i vores store showroom i Valby, hvor vi byder dig velkommen til vores store udvalg af polyurethan- og epoxygulve. Her kan du se gulvene i fuld størrelse, mærke kvaliteten og se vores væld af farver.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp omkring noget, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi gør os umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Du kan kontakte os på telefon (+45) 70 85 82 35 eller mail info@neocoating.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S