Parkeringsdæk

Få et modstandsdygtigt parkeringsdæk, der tåler meget belastning. Besøg vores showroom eller kontakt os for et tilbud. 

Gulvløsningen til parkeringsanlægget

Når det angår parkeringsanlæg og parkeringskældre, er det væsentligt at have en gulvbelægning, der er modstandsdygtig overfor en lang række ting. Ikke kun fordi parkeringsdækket udsættes for meget belastning, når biler kører, standser og starter igen, men også fordi det udsættes for olie, vejsalt, brændstof og andre ting fra køretøjer. 

Derfor har vi hos Neo Coating en ideel gulvløsning til parkeringsdækket. Vi tilbyder flere forskellige fugefrie belægningsmuligheder med forskellige funktioner og egenskaber. Fælles for alle er dog, at de er slidstærke, skridsikre og kemisk resistente overfor salte, brændstoffer og batterivæske. 

Har du brug for at vide endnu mere om gulvet? Eller måske se det i virkeligheden og mærke det på egne fødder? I så fald er du altid velkommen til at besøge os i vores store showroom i Valby. Her vil vi rådgive dig og sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud for en gulvløsning til dig.

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få fugefrie gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering. Sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen har vi nået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.  

Hermed har vi synliggjort vores forpligtelse til et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os, som kan udsættes for arbejdsmiljøbetonede farer, forbundet med organisationens aktiviteter og services.

01.

Vi har værktøjerne

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer.

02.

Certificering

Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

03.

Konkurrencedygtig

Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige.

04.

Garanti

Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti.

05.

20 års erfaring

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring.

06.

God service

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer.

Fugefri gulvbelægning til parkeringsdækket

Med en gulvløsning af epoxy eller polyurethan er du garanteret et slidstærkt, skridsikkert og holdbart gulv, der tåler meget belastning fra tunge køretøjer og daglig trafik. Gulvet lægges som en fugefri belægning, hvilket beskytter mod revner, så du undgår, at der siver vand ned i betonen – og på længere sigt undgår du, at der skabes korrosion i den underliggende betonarmering.

Vores belægning til parkeringsdæk er velegnet til:

  • Indendørs overflader med let til svær belastning
  • Renovering af parkerings-, huse, kældre, anlæg og nybyggeri
  • Åbne og overdækkede p-dæk

Er du interesseret i at læse mere om vores andre gulve? Så kan du blandt andet tage et kig på epoxygulve, polyurethangulve og lagergulve.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxygulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Har du specielle ønsker til din gulvløsning?

Når du handler gulve hos os, er du velkommen til at sætte et personligt præg på gulvet. Det gælder alle vores gulve, og vores parkeringsdæk er ingen undtagelse. Du kan frit vælge mellem alle tilgængelige farver. Har du et ønske om at få tekst eller logo ned i gulvet, er det også en mulighed. Det kan også være, at du har nogle specifikke krav og ønsker omkring nogle egenskaber såsom skridsikkerhed, elektrisk ledeevne eller noget helt tredje?

Vi er med dig fra start til slut, og vi gør os umage for at imødekomme dine ønsker. Derfor kan du sætte et personligt præg på gulvets udseende og funktioner, så det bliver skræddersyet til dine behov.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve.

Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Hvis du vil se vores parkeringsdæk i fuld størrelse og mærke det på egne fødder, er du velkommen til at besøge vores store showroom i Valby. Her vil vi give dig professionel sparring og seriøs rådgivning, så du kan finde den gulvtype, der passer bedst til dig.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp omkring noget, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi gør en dyd ud af at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Du kan kontakte os på telefon +45 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.