Parkeringsdæk

Få et modstandsdygtigt parkeringsdæk, der tåler meget belastning. Besøg vores showroom eller kontakt os for et tilbud.

Gulvløsningen til parkeringsanlægget

Når det angår parkeringsanlæg og parkeringskældre, er det væsentligt at have en gulvbelægning, der er modstandsdygtig overfor en lang række ting. Ikke kun fordi parkeringsdækket udsættes for meget belastning, når biler kører, standser og starter igen, men også fordi det udsættes for olie, vejsalt, brændstof og andre ting fra køretøjer.

Derfor har vi hos Neo Coating en ideel gulvløsning til parkeringsdækket. Vi tilbyder flere forskellige fugefrie belægningsmuligheder med forskellige funktioner og egenskaber. Fælles for alle er dog, at de er slidstærke, skridsikre og kemisk resistente overfor salte, brændstoffer og batterivæske.

Har du brug for at vide endnu mere om gulvet? Eller måske se det i virkeligheden og mærke det på egne fødder? I så fald er du altid velkommen til at besøge os i vores store showroom i Valby. Her vil vi rådgive dig og sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud for en gulvløsning til dig.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Fugefri gulvbelægning til parkeringsdækket

Med en gulvløsning af epoxy eller polyurethan er du garanteret et slidstærkt, skridsikkert og holdbart gulv, der tåler meget belastning fra tunge køretøjer og daglig trafik. Gulvet lægges som en fugefri belægning, hvilket beskytter mod revner, så du undgår, at der siver vand ned i betonen – og på længere sigt undgår du, at der skabes korrosion i den underliggende betonarmering.

Vores belægning til parkeringsdæk er velegnet til:

 • Indendørs overflader med let til svær belastning
 • Renovering af parkerings-, huse, kældre, anlæg og nybyggeri
 • Åbne og overdækkede p-dæk

Er du interesseret i at læse mere om vores andre gulve? Så kan du blandt andet tage et kig på epoxygulve, polyurethangulve og lagergulve.

Har du specielle ønsker til din gulvløsning?

Når du handler gulve hos os, er du velkommen til at sætte et personligt præg på gulvet. Det gælder alle vores gulve, og vores parkeringsdæk er ingen undtagelse. Du kan frit vælge mellem alle tilgængelige farver. Har du et ønske om at få tekst eller logo ned i gulvet, er det også en mulighed. Det kan også være, at du har nogle specifikke krav og ønsker omkring nogle egenskaber såsom skridsikkerhed, elektrisk ledeevne eller noget helt tredje?

Vi er med dig fra start til slut, og vi gør os umage for at imødekomme dine ønsker. Derfor kan du sætte et personligt præg på gulvets udseende og funktioner, så det bliver skræddersyet til dine behov.

Besøg vores 500 m2 showroom i Valby

Hvis du vil se vores parkeringsdæk i fuld størrelse og mærke det på egne fødder, er du velkommen til at besøge vores store showroom i Valby. Her vil vi give dig professionel sparring og seriøs rådgivning, så du kan finde den gulvtype, der passer bedst til dig.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp omkring noget, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi gør en dyd ud af at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Du kan kontakte os på telefon (+45) 70 85 82 35 eller mail info@neocoating.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materiale og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti – naturligvis

  Vi yder altid lovpligtig garanti på vores gulve. Selvfølgelig.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtig medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, det kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 50m2.

© Copyright - Neo Coating A/S