Polyurethangulve

Polyurethangulve er din garanti for behagelig gangkomfort og stilrent design

Er du på udkig efter en gulvløsning, som er både holdbar, nem at vedligeholde og super flot? Så er et polyurethangulv, også kaldet PU-gulv, en god løsning for dig. Du får et slidstærkt og lyddæmpende gulv, som er særligt fremstillet til dine behov og ønsker.

Når det gælder polyurethangulve, er komfort, god kvalitet, æstetik og design i højsædet. Gulvet fremstår med noget der mest minder om en gummibelægning, som er blød og behagelig at gå på. Polyurethan er et 2-komponents materiale, som giver et smukt gulv der er både stødabsorberende og fleksibelt. Det gør PU-gulvet til den oplagte løsning til det moderne hjem i både stue, køkken, gangareal og børneværelser mm. Materialets stærke egenskaber gør også at det er anvendeligt i kontorer, på plejehjem og hospitaler og i institutioner, klinikker, lagerhaller og sportshaller.

Vi leverer gulve i alle tilgængelige RAL og NCS-farver og EPI design-farver. Du at kan helt sikkert finde det, der passer til lige netop dig, uanset om du er privat- og erhvervskunde. Hvis du virkelig vil sætte et unikt præg på dit nye gulv er der sågar mulighed for at tilføje virksomhedens logo eller andre mønstre.

Et gulv skal opleves og mærkes. Derfor har vi, i samarbejde med EPI Danmark, lavet et 500m2 showroom hvor PU-gulvenes forskellige designs og egenskaber kan opleves i fuld størrelse.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve samt gulvprojekter under 20m2.

Neo Coating er en stærk samarbejdspartner, der har løst opgaver for

Polyurethangulve til både indendørs og udendørs anvendelse

Med polyurethangulve får du et væld af muligheder. Det kan nemlig anvendes både inde og ude – i sportshaller såvel som institutioner. PU-belægning er et eftertragtet valg i særligt i privat hjem, i større kontorer og i institutioner, netop fordi det skaber en blød, stødabsorberende og fleksibel overflade, der er behagelig at træne og bevæge sig på.

PU-gulvet har en slidstærk og holdbar overflade, som kræver minimal vedligeholdelse. Når det er blevet slidt ned efter mange år, skal det blot slibes og have et nyt lag. Gulvet er desuden resistent over for diverse kemikalier såsom olier og fortyndede opløsningsmidler. Derfor er det – udover private hjem, butikker og kontorer – også et oplagt valg i industrien, hvor gulvet skal være hårdført og nemt at rengøre. Gulvene er skånsomme for ryg og led, hvilket sammen muligheden for lyddæmpning bidrager positivt til det gode arbejdsmiljø.

Foruden god gangkomfort og en nem vedligeholdelse har polyurethangulve rigtig gode lyddæmpende egenskaber. Mange vælger at tilføje et ekstra lydisolerende underlag til polyurethangulvet, en såkaldt akustikmåtte. Akustikmåtten reducerer støj i rummet med hele 16 dB, hvilket giver et behageligt lydbillede på kontoret eller i familiens aktive hverdag.

God komfort og stilrent design er nøgleordene

Polyurethangulve tilbyder en bred vifte af fordele. Fantastisk komfort og stilrent design gør PU-gulve til en multifunktionel løsning, og gulvene kan tilpasses til enhver smag. Du har et stort udvalg af farver at vælge imellem. Det betyder at du kan tilpasse gulvet til din personlige stil, dit erhverv eller din butik. Vi garanterer, at du får en farveægte belægning, som du vil have glæde af i mange år. Gulvene laves i alle RAL- og NCS-farver og vi er specialister i tidløse New Yorker designs.

Hos Neo Coating strækker vi os altid langt for at imødekomme dine specifikke ønsker, og vi skræddersyr gerne en gulvløsning til netop dine behov. Der er mulighed for at sætte et unikt præg på gulvet med virksomhedens logo eller andre mønstre og figurer.

Er du på udkig efter andre gulvløsninger? Så har vi hos Neo Coating et væld af slidstærke gulvløsninger, som du kan være med til at sætte dit personlige præg på. Det gælder både vores epoxygulve, butiksgulve og kontorgulve.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve. Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark.

Neo Coating – Certificerede medarbejdere og eksklusive materialer

Når du handler hos os, er du garanteret gulvløsninger i førsteklasses materialer. Vores priser er konkurrencedygtige, selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Du er desuden altid velkommen til at besøge vores showroom for at mærke kvaliteten og de forskellige gulvtyper på egen fod.

Vi er opsatte på at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. God service og kompetent rådgivning er en æressag. Det gælder både før, under og efter, du har købt dit gulv. Er du det mindste i tvivl om, hvilken gulvtype, der passer til gig eller dit erhverv, eller om noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har værktøjerne

  Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

 • Certificerede

  Hos os får du certificerede medarbejdere og materialer

 • Konkurrencedygtige

  Vores priser er naturligvis konkurrencedygtige og kvaliteten i top

 • Garanti

  Vi yder naturligvis altid lovpligtig garanti på vores gulve.

 • 20 års erfaring

  Vores dygtige medarbejdere har mange års bundsolid erfaring i branchen.

 • God service

  Vi kender værdien af god service, som kommer dig til gode.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere. OBS! Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve. Vedhæft gerne billeder af opgaven.
Vi udfører ikke gulvprojekter under 20m2.

© Copyright - Neo Coating A/S