Polyurethangulve

Polyurethangulve er din garanti for behagelig gangkomfort og stilrent design.

Slidstærkt og lyddæmpende gulv

Er du på udkig efter en gulvløsning, som er både holdbar, nem at vedligeholde og super flot? Så er et polyurethangulv, også kaldet PU-gulv, en god løsning for dig. Du får et slidstærkt og lyddæmpende gulv, som er særligt fremstillet til dine behov og ønsker. 

Når det gælder polyurethangulve, er komfort, god kvalitet, æstetik og design i højsædet. Gulvet fremstår med noget der mest minder om en gummibelægning, som er blød og behagelig at gå på. Polyurethan er et 2-komponents materiale, som giver et smukt gulv der er både stødabsorberende og fleksibelt.

Det gør PU-gulvet til den oplagte løsning til det moderne hjem i både stue, køkken, gangareal og børneværelser mm. Materialets stærke egenskaber gør også at det er anvendeligt i kontorer, på plejehjem og hospitaler og i institutioner, klinikker, lagerhaller og sportshaller. 

Vi leverer gulve i alle tilgængelige RAL og NCS-farver og EPI design-farver. Du at kan helt sikkert finde det, der passer til lige netop dig, uanset om du er privat- og erhvervskunde. Hvis du virkelig vil sætte et unikt præg på dit nye gulv er der sågar mulighed for at tilføje virksomhedens logo eller andre mønstre.

Et gulv skal opleves og mærkes. Derfor har vi, i samarbejde med EPI Danmark, lavet et 500m2 showroom hvor PU-gulvenes forskellige designs og egenskaber kan opleves i fuld størrelse.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+20 års erfaring

Vores dygtige team har mange års erfaring

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Polyurethangulve til både indendørs og udendørs anvendelse

Med polyurethangulve får du et væld af muligheder. Det kan nemlig anvendes både inde og ude – i sportshaller såvel som institutioner. PU-belægning er et eftertragtet valg i særligt i privat hjem, i større kontorer og i institutioner, netop fordi det skaber en blød, stødabsorberende og fleksibel overflade, der er behagelig at træne og bevæge sig på. 

PU-gulvet har en slidstærk og holdbar overflade, som kræver minimal vedligeholdelse. Når det er blevet slidt ned efter mange år, skal det blot slibes og have et nyt lag. Gulvet er desuden resistent over for diverse kemikalier såsom olier og fortyndede opløsningsmidler. Derfor er det – udover private hjem, butikker og kontorer – også et oplagt valg i industrien, hvor gulvet skal være hårdført og nemt at rengøre. Gulvene er skånsomme for ryg og led, hvilket sammen muligheden for lyddæmpning bidrager positivt til det gode arbejdsmiljø.

Foruden god gangkomfort og en nem vedligeholdelse har polyurethangulve rigtig gode lyddæmpende egenskaber. Mange vælger at tilføje et ekstra lydisolerende underlag til polyurethangulvet, en såkaldt akustikmåtte. Akustikmåtten reducerer støj i rummet med hele 16 dB, hvilket giver et behageligt lydbillede på kontoret eller i familiens aktive hverdag.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får lagt det gulv, som er det helt rigtige for dig. 

Bliv ringet op

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Neo Coating A/S

Neo Coating - Det sikre valg på Sjælland

Hos Neocoating leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve.

Neo Coating er en del af EPI Danmark og det betyder at alle vores gulvlæggere er certificerede. Det betyder også at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark. 

Neo Coating – Certificerede medarbejdere og eksklusive materialer

Når du handler hos os, er du garanteret gulvløsninger i førsteklasses materialer. Vores priser er konkurrencedygtige, selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Du er desuden altid velkommen til at besøge vores showroom for at mærke kvaliteten og de forskellige gulvtyper på egen fod.

Vi er opsatte på at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. God service og kompetent rådgivning er en æressag. Det gælder både før, under og efter, du har købt dit gulv. Er du det mindste i tvivl om, hvilken gulvtype, der passer til gig eller dit erhverv, eller om noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Polyurethangulve tilbyder en bred vifte af fordele. Fantastisk komfort og stilrent design gør PU-gulve til en multifunktionel løsning, og gulvene kan tilpasses til enhver smag. Du har et stort udvalg af farver at vælge imellem. Det betyder at du kan tilpasse gulvet til din personlige stil, dit erhverv eller din butik. Vi garanterer, at du får en farveægte belægning, som du vil have glæde af i mange år. Gulvene laves i alle RAL- og NCS-farver og vi er specialister i tidløse New Yorker designs.

Hos Neo Coating strækker vi os altid langt for at imødekomme dine specifikke ønsker, og vi skræddersyr gerne en gulvløsning til netop dine behov. Der er mulighed for at sætte et unikt præg på gulvet med virksomhedens logo eller andre mønstre og figurer.

Er du på udkig efter andre gulvløsninger? Så har vi hos Neo Coating et væld af slidstærke gulvløsninger, som du kan være med til at sætte dit personlige præg på. Det gælder både vores epoxygulve, butiksgulve og kontorgulve.

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Ønsket tidspunkt
: