Certificeringer & leverandører

Vi har gjort os umage med at bygge en virksomhed, som er rustet til at tilbyde vores kunder det absolut bedste.

Derfor har vi nøje udvalgt vores certificeringer, systemer og leverandører, så vi kan tilbyde den bedst mulige kvalitet og sikre professionel håndtering samt fejlfri levering til tiden.

ISO 45001-certificering

Neo Coating A/S er et af de få gulvfirmaer i Danmark, der har investeret i en ISO 45001-certfificering. 

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

ISO 45001 er en international standard for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, som opstiller krav til opbygning af et sundt ledelsessystem

Derudover støtter ISO 45001 virksomheder i at sikre overholdelse og opfylde juridiske forpligtelser.

Denne certificering af en uafhængig part, i vores tilfælde Bureau Veritas, beviser, at vi arbejder i overensstemmelse med lovgivningen.

ISO 45001 kræver, at en organisation skal:

  • Identificere farer og vurdere risici for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen i forbindelse med sine aktiviteter og services
  • Fastlægge de nødvendige kontroller
  • Opstille klare mål og målsætninger for at forbedre sine arbejdsmiljøpræstationer.

ISO 45001-certificering vil sige at vi:

  • Har etableret og løbende forbedrer vores arbejdsmiljøledelsessystem for at eliminere eller minimere risici for personale og andre parter, der er udsat for farer i forbindelse med vores aktiviteter og services.
  • Arbejder systematisk med at forbedre vores resultater med hensyn til sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen og forebygge ulykker og hændelser.
  • Sikrer at den er i overensstemmelse med den fastsatte arbejdsmiljøpolitik, og demonstrere overensstemmelse over for andre.
  • Løbende overholder de gældende lovkrav til arbejdsmiljø.

Ordrestyring

Vi bruger Ordrestyring til  håndtering af vores arbejdsflow og alle processer på de enkelte opgaver.

Med et digitalt system som Ordrestyring sikrer vi professionel håndtering fra tilbudsafgivelse og ordrebekræftelse til aflevering og kvalitetssikring.

Ved hjælp af Ordrestyring  optimerer vi vores ressourcer og sparer tid på administration. Dermed kan vi have endnu bedre fokus på det, som det hele drejer sig om: Vores kunder og professionel udførsel samt fejlfri aflevering til tiden.

Vores dagligdag som et travlt og professionelt gulvfirma består af en masse planlægning og administration samt en kort eksekveringstid.

Her er Ordrestyring essentiel mht at sikre høj kvalitet, mindre spildtid og øget effektivitet.

Ordrestyring giver os optimal overblik over bl.a. tilbud, timeregistrering, rapporter, fakturering og dokumentation.

Med materialeregistrering registrerer vi løbende de anvendte materialer på hver opgave. Det giver os et nøjagtigt faktureringsgrundlag ved at registrere alle materialer løbende.

Kreditvurdering AA

Neo Coating A/S har kreditvurderingen AA hos Bisnode, som er Nordens største udbyder af kredit- og forretningsinformation.

Kreditvurderingen AA er den næstbedste af Bisnodes kreditvurderinger.

Jo bedre kreditvurderingen er, jo mere sikker er det at foretage et køb eller at indgå et samarbejde. En kreditvurdering er dermed et faktabaseret middel til at sikre, at de rette samarbejder bliver indgået.

Datagiganten Bisnode er et af de førende data- og analysevirksomheder i Europa. De har gjort kreditvurdering enkel mht. regnskaber, nøgletal, betalingsanmærkninger mv.

DI Byggeri

DI Byggeri er et branchefællesskab med en lang række virksomheder inden for hele byggeriets værdikæde.

Dansk Byggeri, Gulvbranchen og Byg Garanti hører under DI Byggeri.

Gulvbranchen

Gulvbranchen er en brancheorganisation under DI Byggeri. 

Gulvbranchen samler det fagtekniske arbejde mellem leverandører og entreprenører, som arbejder professionelt med montering og vedligeholdelse af gulve. 

Byg Garanti

Byg Garanti hører under DI Byggeri og hjælper private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt.

Et gulvfirma som Neo Coating A/S, der er service- og branchemedlem i DI Byggeri og som har tilvalgt Byg Garanti, giver ekstra tryghed for dig som kunde.

Sika Danmark

Sika Danmark A/S har et fuldt program af gulv- og belægningssystemer, som overholder eller overgår de seneste standarder og krav til både nybyggeri og renovering.

Sika Danmark A/S skaber systemer og løsninger til kunder på det danske og de nordatlantiske markeder indenfor bl.a. fuge & lim, gulv, renovering, tag, beton, waterproofing samt industri herunder bl.a. auto eftermarked, vinduer og facader, marine og grøn energi.

Sikas gulv- og belægningssystemer er baseret på flere teknologier, herunder: Epoxy, PUR og PMMA.

EPI Danmark

EPI er et uafhængigt hollandsk familiefirma, som har lagt deres hjerte og sjæl i at udvikle og designe førsteklasses fugefrie gulve i næsten 30 år. 

Det er passionen for produkterne, ønsket om at levere smukke gulve og de mange glade kunder, der driver virksomheden fremad.

EPI producerer og leverer designgulve, sportsgulve, parkeringsdæk og industrigulve. EPIs gulve fås i et væld farver og designs, og mulighederne for at sætte sit personlige præg er næsten ubegrænsede.

Neo Coating A/S er certificeret EPI Danmark Partner.

iTools

iTools leverer intelligente værktøjs- og sikkerhedsløsninger til håndværk og industri.

Deres mission er at sikre, at håndværks- og industrivirksomheder til har adgang til intelligente værkstøjs- og sikkerhedsløsninger, der gør arbejdet nemmere, mere effektivt og ikke mindst trygt for brugeren.

iTools tilbyder løsninger, de selv har designet og produceret samt løsninger, som de distribuerer for samarbejdspartere, der ligeledes stræber efter at tilbyde intelligente, brugervenlige løsninger i en høj kvalitet.

Stonewalk A/S

Stonewalk A/S udspringer af Dansk Kvarts Industri A/S – en veletableret familievirksomhed fra 1953, som i dag er en af de største internationale leverandører af kvartssand.

Stonewalk A/S har over 25 års erfaring med at producere og levere materialer til gulve – eller, mere præcist ”individuelle gulve til alle formål”.
De bidrager ikke bare med et stort sortiment af kvalitetsmaterialer, men også en stor viden.

Stonewalk A/S indfarver kvartssand på eget værk i Ormslev.

Kelas & Co.

Kelas & co. leverer profilløsninger i messing, stål og aluminium til professionelle gulvfirmaer og og værktøj til gulvbelægningsfirmaer.

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Det er vores fornemmeste opgave at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. 

Få et tilbud

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 50m2.

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse.