Altangulve

Til større projekter som fx kontorbyggerier og boligblokke tilbyder vi langtidsholdbare løsninger indenfor altangulve og altanbelægning i epoxy eller polyurethan (PU).

Altangulve i Epoxy eller Polyurethan (PU)

Vores specialiserede team har mange års erfaring med at levere professionelle løsninger i altangulve og -belægning til større renoveringsprojekter.

Epoxy, membraner og PU belægninger er velegnede til altaner på grund af deres lave vedligeholdelseskrav, attraktive finish, gode holdbarhed og resistens overfor vejrpåvirkning. En ideel kombination af funktionalitet og æstetik.

Membraner til altaner spiller desuden en vigtig rolle i at beskytte betonen og armeringen og forlænge dens levetid. Vi sørger naturligvis for den rigtige løsning til det enkelte projekt.

Epoxy er en 2-komponents belægning, som er kendt for sin styrke og holdbarhed. 

Denne type belægning er kendt for sin evne til at skabe et beskyttende lag, der modstår pletter, letter rengøringen og forhindrer skader fra vejrforhold og kemikalier. 

De to komponenter i epoxybelægning er en syntetisk harpiks og en hærder, ofte kaldet en katalysator. Når de to komponenter blandes, sker der en kemisk reaktion, som resulterer i en hård og holdbar overflade.

Epoxygulve er tilgængelige i forskellige farver og finish, hvilket gør det muligt at skabe et design, der passer til det enkelte byggeri.

Polyurethan (PU) er et plastlignende materiale, der er yderst holdbart og slidstærkt. Polyurethan-belægning er fleksibelt og kan modstå store temperatursvingninger uden at revne. Vores PU-gulve er også UV-stabile, hvilket betyder, at de ikke falmer eller nedbrydes, når de udsættes for sollys. 

Ligesom epoxy så er PU et 2-komponents materiale. Polyolen er den primære ingrediens, som giver de ønskede mekaniske egenskaber og fleksibilitet til belægningen. Isocyanaten er den anden komponent, som reagerer med polyolen for at danne polyurethan. 

Denne reaktion kaldes en polyaddition, og den resulterer i en elastisk og holdbar belægning. 

Polyurethan fås også i et bredt udvalg af farver og overflader, så der kan vælges den rette løsning til ethvert projekt.

Fordele ved Epoxy / PU til altaner

Der er mange fordele ved at vælge epoxy eller polyurethan til altangulve:

  • Holdbarhed: Både epoxy og polyurethan er kendt for deres exceptionelle holdbarhed. Begge materialer modstår slid, kemikalier og vejrpåvirkning, hvilket gør dem ideelle til udendørs brug. 
  • Skridsikkerhed: Gulve af epoxy og PU kan gøres skridsikre, hvilket forbedrer sikkerheden på altanen især under våde eller glatte forhold.
  • Mindre vedligeholdelse: Begge materialer kræver minimal vedligeholdelse. De er lette at rengøre og vedligeholde, hvilket sparer tid og omkostninger i det lange løb.
  • Æstetik: Med et bredt udvalg af farver og finishmuligheder kan der skabes en altan, der komplementerer ejendommen.
  • Beskyttelse mod vejrforhold: Materialerne beskytter altanen mod regn, sol, frost og andre vejrforhold. De er også modstandsdygtige over for UV-stråler, hvilket mindsker falmning og nedbrydning over tid.
  •  

Udover altaner er epoxy og polyurethan er velegnede til en række andre anvendelsesområder: 

  • Tagterasser: En vandtæt overflade, som beskytter bygningen mod fugtindtrængning, er ideel til tagterasser.

  • Svalegange: På svalegange kan der opnås et skridsikkert underlag, der er let at rengøre og meget slidstærkt.

  • Kældre: Både epoxy og PU er ideelt til kældergulv, da begge typer materialer er vandafvisende og modstandsdygtige overfor fugt.

  • Gangarealer: Gangarealer i både kommercielle og boligbygninger kræver ofte gulve, der kan modstå tung trafik og er lette at vedligeholde.

  • Værksteder: På grund af deres modstandsdygtighed over for kemikalier og olier er epoxy- og polyurethangulve også velegnede til værksteder og industrielle miljøer.

Membraner til beskyttelse af altaner

Membraner er beskyttende lag, der anvendes til at forhindre vandindtrængning og beskytte betonen og armeringen mod rust- og fugtskader. 

De spiller en afgørende rolle i vedligeholdelsen af bygningers holdbarhed, især i udsatte områder som altaner, hvor de konstant er udsat for vejr og vind.

Fordele ved membraner til altaner

  • Forlængelse af levetid: Membraner beskytter underliggende strukturer mod vand- og fugtskader, hvilket beskytter betonen og konstruktionen.

  • Bedre beskyttelse: Med en korrekt installeret membran kan der undgås vandlækager og skader, som kan føre til unødvendige omkostninger.

  • Æstetisk forbedring: Membraner kan også forbedre udseendet af altaner ved at give en jævn og ensartet overflade, der kan tilpasses med farver og finish.

Når der skal vælges membran til altaner, skal nedenstående faktorer overvejes. 

Vores erfarne specialister står for kynding rådgivning til hvert enkelt projekt. 

  • Underlagets tilstand: Membranens vedhæftning og effektivitet afhænger af underlagets tilstand. Det er vigtigt at forberede overfladen korrekt ved at rense, reparere og primere den, inden membranen påføres.

  • Klimaforhold: Vejrforholdene i området spiller en stor rolle i valget af membran. UV-stabilitet, fleksibilitet og vandmodstand er vigtige egenskaber at overveje.

  • Tykkelse og lag: Membranens tykkelse og antal lag vil påvirke dens beskyttende egenskaber. For ekstra beskyttelse kan flere lag anvendes.

Renovering af betonaltaner

Både membraner, epoxy og PU er gode og sikre valg til beskyttelse og sikring af betonaltaners holdbarhed.

Både epoxy og PU’s 2-komponents systemer danner en stærk, beskyttende belægning, når de blandes og påføres korrekt.

Vi er specialister i installation af epoxy- og polyurethan-belægninger, og med samlet set +300 års erfaring fra gulvbranchen er vi det måske mest erfarne gulvfirma i Danmark.

  • Fleksibilitet: Polyurethan er kendt for sin fleksibilitet, hvilket gør det ideelt til membraner, der skal kunne udvide og kontrahere med underlaget uden at revne. Denne fleksibilitet er særlig nyttig på altaner, hvor temperaturændringer og bevægelse i bygningens struktur kan forårsage spændinger.

  • UV-resistens: PU-membraner er UV-stabile, hvilket betyder, at de ikke nedbrydes af solens stråler. Dette gør dem velegnede til udendørs anvendelse, hvor de udsættes for direkte sollys.

  • Fugt- og vandmodstand: Polyurethan er fremragende til at modstå vandindtrængning, hvilket gør det effektivt til at beskytte underliggende strukturer mod fugtskader.

  • Hurtig hærdning: PU-belægninger hærder hurtigt, hvilket reducerer installationsperioden og muligheden for forstyrrelser i bygningens brug.

01.

Kvalitet

Vi bruger kun førsteklasses materialer og værktøjer

02.

Professionel håndtering

Med Ordrestyring sikrer vi fejlfri udførsel fra A-Z

03.

ISO 45001

Vi er certificerede indenfor sikkerhed, kvalitet og miljø

04.

Garanti

Vi yder lovpligtig garanti og er medlem af Gulvbranchen

05.

+300 års erfaring

Vores team har i alt +300 års erfaring fra gulvbranchen

06.

Kyndig rådgivning

Vores specialister sikrer rådgivning og god service

Derfor skal du vælge os

Vi er en af de få gulvvirksomheder i Danmark, der har investeret i ISO 45001 certificering.

Dermed har vi forpligtet os til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har lagt vægt på en sikker arbejdsplads med fokus på at minimere risici for personale og andre omkring os.

Vi er stolte af, at vi har opnået vores mål om at udvikle og implementere et ledelsessystem til håndtering af kvalitet, miljø og arbejdsmiljø sammen med Bureau Veritas Certification og Thomas Merrild Jensen. 

Vi vægter tilfredse kunder højt

Vi er et professionelt epoxy gulvfirma, som vægter vores kunder højt. Det er vores fornemmeste opgave at rådgive vores kunder og afstemme forventninger til det færdige gulv. Set med vores øjne leverer vi mere end bare et gulv – vi leverer en oplevelse, hvor god service, høj kvalitet og kyndig vejledning er i højsædet. 

Få et tilbud

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Det kan du gøre på telefon (+45) 22 39 00 75, mail info@neocoating.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Skriv til Maria fra administrationen

Vi udfører desværre ikke badeværelsesgulve og gulvprojekter under 20m2.

Besøg vores 500 m2 showroom i Valby

For at kunne mærke kvaliteten, se de forskellige designs og opleve gulvet på egne fødder er du velkommen til at besøge os i vores store showroom i Valby. Her vil vi introducere dig til de forskellige gulvtyper og snakke med dig om, hvilken gulvtype, der passer til dig. Vi tilbyder seriøs og kyndig rådgivning i vores gulvtyper, og vi gør os umage for at give dig en god oplevelse. 

Du kan desuden også tjekke vores kontorgulve, lagergulve og garagegulve ud.

Neo Coating – Det sikre valg på Sjælland

Hos Neo Coating A/S leverer vi mere end bare et gulv – vi vægter vores kunders tilfredshed særdeles højt, og vi gør os umage både før, under og efter købet. Vi befinder os på Sjælland, hvilket gør os til det oplagte valg for sjællændere, som ønsker sig et nyt gulv. Vi er specialister i PU-gulve, designgulve og epoxygulve.

Neo Coating A/S er en del af EPI Danmark. Det betyder, at alle vores gulvlæggere er certificerede og at vi med god hjælp fra vores dygtigere EPI-partnere er klar til at levere kvalitetsgulve i hele Danmark. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Uanset omfanget af spørgsmålet er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon +45 22 39 00 75 eller mail info@neocoating.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Book tid her

Book tid og besøg vores 500m2 showroom i Valby. Her kan du opleve vores flotte opstillede udvalg af PU-gulve og epoxygulve i fuld størrelse.